До: А НИЕ ОТ СОФИЙСКО НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ?
Ами то няма нищо по-хубаво от лошото време.Предлагам да се съберем в събота 24-ти в 10.30 ч. в центъра на Бистрица.Така се започва.Обмислете маршрутче да го обсъдим а Куздов да каже къде е кръчмата и да направи резервация,след определяне на приблизителния брой участници.За мен 3 резерваций,защото за лека разходка ще взема собственичката на жипката и детето.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
А НИЕ ОТ СОФИЙСКО НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ?
Свий
X
-
Мен ме устроива перфектно само за резервацията ще кажа допълнителноПървоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
Ами то няма нищо по-хубаво от лошото време.Предлагам да се съберем в събота 24-ти в 10.30 ч. в центъра на Бистрица.Така се започва.Обмислете маршрутче да го обсъдим а Куздов да каже къде е кръчмата и да направи резервация,след определяне на приблизителния брой участници.За мен 3 резерваций,защото за лека разходка ще взема собственичката на жипката и детето.

Стига да не искочи нещо непредвидено
Рак, мерак и простак не се лекуват!!!
Коментар
-
За лек, но май само си говорим. Предлагам някой, който познава маршрута да определи време и място на сбирката, пък който дойде, защото иначе пак нищо няма да направим. А за кръчмата предлагам да не е непосредствено след разходката, а вечерта. Това разбира се не пречи да се изпие по едно кафе или чайче някъде преди това.Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеНали за лек оф-роуд говорим? Да знам - да си уреждам почивен ден за събота.
Поздрави!
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Според прогнозите май това е нашата събота( или неделя), аз за съжаление не мога да предложа идеи за маршрут така че чакам някой да каже къде и кога. 10.30 ми се струва късно аз като знам че ако се разберем и в 6.00 вече няма да ми се спи.
Коментар
-
Абе не е само за Фронтери.Щом е тук темата значи говорим за нещо по-леко(като се появят Зипмоторс и Голди и други,от по-лек,маршрута ще стане по-интересен).Маршрути като гледам ГПС-а дал господ в този край.Предлагайте все пак час,маршрут ако някой иска и бройка за да не скучае Куздов.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
А-а-а, хич не скучая. Нещо ми се влачи интернета и току що се скарах с доставчиците
. Ще ги сменям май.... Дайте някаква ориентировъчна бройка и време и ще говоря с кръчмарите. Ресторанта се нарича "Черни връх" и се намира на разклона за Симеоново в Драгалевци. Може да се поръча някакво меню предварително за да не се чака, ако са повече хората. Ще го организирам, само да е сигурна работата, че иначе само да разлайвам кучетата, не върви .... За прибирането после, за който ще е без транспорт, имам приятели таксиджии, дето няма да ни отрежат главите
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Ха ха на мен това ми е почти в квартала, аз проблем с прибирането няма да имамПървоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
А-а-а, хич не скучая. Нещо ми се влачи интернета и току що се скарах с доставчиците
. Ще ги сменям май.... Дайте някаква ориентировъчна бройка и време и ще говоря с кръчмарите. Ресторанта се нарича "Черни връх" и се намира на разклона за Симеоново в Драгалевци. Може да се поръча някакво меню предварително за да не се чака, ако са повече хората. Ще го организирам, само да е сигурна работата, че иначе само да разлайвам кучетата, не върви .... За прибирането после, за който ще е без транспорт, имам приятели таксиджии, дето няма да ни отрежат главите 

От мен 2-ма
Рак, мерак и простак не се лекуват!!!
Коментар
-
Значи ще трябва да пиеш два пъти повече, щото докато се прибереш пеша и ще изтрезнееш
. Ще обобщиме в четвъртък заявките, за да знам какво да говоря с хората от ресторантчето.
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Щом предложението за ресторант е в района на Драгалевци, защо да не го направим при колегата от форума derhunter в неговият хотел ресторанта е страхотен, и със сигурност храната ще е прясна !
Ето тук можете да го видите:
http://www.hotel-darling.com/
Коментар
-
Ако ще е в ресторант считам че е по-добре да е на човек от форума,но ще си кажат мненията и останалите във форума.Както написах примерен час и място на среща,така ще кача и снимка с примерен маршрут.Лек-според картата и 9 км.Правя го защото ако тръгнем на игра с детайлите,ще си откараме до пролетта.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
Коментар
-
Започва да става интересно.Около Бистрица има интересни места за каране и леки и по така.Ако няма да пречим ще доидем.Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
LZ1BGM Тел.0887482136
Коментар
-
Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнениеЗапочва да става интересно.Около Бистрица има интересни места за каране и леки и по така.Ако няма да пречим ще доидем.
Айде започна се,НЯМА ДА ПРЕЧИТЕ РАЗБИРА СЕ.ДО СПАС55.Ела разходката ще е лекинка и приятничка.Ето и Зип моторс ще дойде.
Коментар
-
Това напълно ме успокои. Само си мисля, че на моменти ще трябва да излизам от джипчето...Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
ДО СПАС55.Ела разходката ще е лекинка и приятничка.Ето и Зип моторс ще дойде.

Някой да знае къде продават рибарски ботуши?
От ония, дето са до чатала.
Поздрави на всички и специално на Бени! Ще ми бъде приятно да се видим.
Искам България чиста!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар