Привет на всички !Цяла зима палих без проблеми на -15 градуса но сега релето не потгрява а лампичката мига релето го носих на сервиз и ми казаха че е здраво .От каде може да идва проблема !! Моля помогнете и дайте съвет
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със поДгряването на свещите на Фронтера 2.3
Свий
X
-
От: Проблем със поДгряването на свещите на Фронтера 2.3
Момче, най-напред напиши от къде си и използвай препинателните знаци правилно.
Привет на всички! Цяла зима палих без проблеми на -15 градуса, но сега релето не подгрява, а лампичката мига. Релето го носих на сервиз и ми казаха, че е здраво .От къде може да идва проблема? Моля помогнете и дайте съвет!Последно редактирано от dedoKoko; 27-04-15, 10:05.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
Извинявам се за правописа,но снощи писах малко на градус! Отностно веригата,кабелите и подгревните свещи всичко е проверено .От сервиз ми казаха,че може да имам дефектен датчик за температура на двигателя или от контактния ключ . Но понеже лампичката ми мига по време на движение мисля,че нее от контактния ключ !От къде може да идва този проблем ?
Коментар
-
Интересно ! Не съм забелязал досега. Че то ако е ниско , ще завърти ли този сложен мотор. Този волтметър не за красота към интериора.Но човек се учи цял живот!
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеИли при ниско напрежение на акумулатора...
Коментар
-
Първоначално публикуван от engi7d Преглед на мнениеИнтересно ! Не съм забелязал досега. Че то ако е ниско , ще завърти ли този сложен мотор. Този волтметър не за красота към интериора.Но човек се учи цял живот!
два пъти преди да палиш. Ако с едно подгряване мига лампата, а с две подгрявания не мига, почвай да отделяш настрана по някой лев за
акумулатор. / Ноу-хауто е от Куздов/
ПП Докъде стигна с газовото ?Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар