Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РОЛБАР ОФБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: РОЛБАР ОФБ

Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнение
    Нешко ,дай картинка че мисля да започвам преден перформънс.Булбари лебед или силова с лебед.Не разчитам само на стоковата броня,слаба ми се вижда.Задната замина твърде лесно ,доста тъничка е .
    Каква картинка ти е нужна!?Силовата брония е по удачния варянт но на мен ми идват в повечко парите а правена такава........за да върши работа тежи доста!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
      Павка, нещо не разбрах пояснението!Идеята е ролбара да те предпази при удар!Ако му сложа гумени буфери ролбара според мен ще подава което не е хубаво предвид че може да изкриви всичко което се мъчим да предпазваме!Планките също не помогнаха тъи като при удар подадаха и ролбара одраска боята на капака (което пак казвам се мъчим да избегнем)!За изкривяването на шасито ......съмнявам се че може да стане при удар (поне доколкото удара е в границите на разумното!Несмятам някои нарочно да пробва удар с 120км в дърво) ПАЗИ БОЖЕ!Единсвеният недостатък които установих след удар в едно Рено на което му прибрах задницата и стана комби е че еърбеците не се задеистваха!Но като се замисля маи си е плюс!
      В крайна сметка говорехме за евтин ролбар!Моя се е изплатил многократно!Както на предишния така и на сегашния джип.И двата бяха и са правени от едни и същи траби и имат бойни кръщения в който са доказали ефективността си!Периодично минават и на проверка на предница и сходимост (добре че са приятелите ) и отклонения не са констатирани за сега !
      Нешко, има хубав компромисен вариант в твоя случай , вместо заварката която си направил можеш да го захванеш със четири високоякостни болтове и гайки подобно на тези болтове с които се захващат планката на теглича, по този начин хем ще ти е здраво, хем при нужда може да го сваляш и най-важното при по-силен удар, болтовете ще играят ролята на буфер като по-слабо място, вместо да го отнесе шасито , знаеш в гората при кален черен път колко става хлъзгаво особено при наклони и знаеш че често се случва да се подпреш в един момент на дърво, не ти говоря за асфалта, там да не дава Господ изобщо няма да те интересува шасито а ти да жив и здрав! Въпроса е за в гората да се намали щетата по шасито

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
        Нешко, има хубав компромисен вариант в твоя случай , вместо заварката която си направил можеш да го захванеш със четири високоякостни болтове и гайки подобно на тези болтове с които се захващат планката на теглича, по този начин хем ще ти е здраво, хем при нужда може да го сваляш и най-важното при по-силен удар, болтовете ще играят ролята на буфер като по-слабо място, вместо да го отнесе шасито , знаеш в гората при кален черен път колко става хлъзгаво особено при наклони и знаеш че често се случва да се подпреш в един момент на дърво, не ти говоря за асфалта, там да не дава Господ изобщо няма да те интересува шасито а ти да жив и здрав! Въпроса е за в гората да се намали щетата по шасито
        Да де така беше с планки и болтове! Но при удара подадоха и жулна боята на предния капак което за мен не е ок! За мен щетите трябва да са само по ролбара (защото за това е сложен) всичко друго за мен е компромис от газария.
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

В такъв случай както се казва, умната с препятствията

Коментар

Имах в предвид снимка на това което е в момента.
            РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнение
              Имах в предвид снимка .
              Ето една снимка на бившата на колегата Кесов и според мен това за гората е най-подходящо.И като кила и като функционалност.
              Прикачени файлове

Коментар

Благодаря ти.Защо да мисля нещо което е измислено.Събирам инфо ,защото само да стопли още и да имам малко повече време започвам .

0895шест29410 .

Коментар

Ето снимки от изграждането на моя!: Тук е с планките който след това се махнаха!
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120905_191742.jpg
Прегледи:1
Размер:100.2 КБ
ID:5652436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20120830-WA0003.jpg
Прегледи:2
Размер:77.2 КБ
ID:5652437Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120830_220115.jpg
Размер:145.3 КБ
ID:5652438Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120830_213305.jpg
Размер:143.9 КБ
ID:5652439Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120830_211710.jpg
Размер:121.9 КБ
ID:5652440Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120830_211638.jpg
Размер:130.0 КБ
ID:5652441

След това времето за Лебедката: И вече с решението за твърдо захващане!
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00474.jpg
Размер:119.1 КБ
ID:5652445Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00471.jpg
Размер:164.1 КБ
ID:5652444Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00468.jpg
Размер:167.8 КБ
ID:5652443Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00466.jpg
Размер:136.5 КБ
ID:5652442Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00475.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5652446

Общо взето това е!

П.П. Има един недостатък при моя!Оставих халогените много напред и отиват първи при удар!Така че.......
                  LZ1NES

Коментар

Искренно благодаря ,хареса ми ще е нещо подобно.

0895шест29410 .

Коментар

neshko, не събира ли кал и гняс тая кутия ,дето си затворил лебедката или сичко е ок ?
                      ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
                      ТЕЛ;0876228770

Коментар

Първоначално публикуван от Данаил Андреев Преглед на мнение
                        neshko, не събира ли кал и гняс тая кутия ,дето си затворил лебедката или сичко е ок ?

Не е кутия! Г-образна плоча стана.отзад изтича всичката гняс.ако нещо се завре с пароструиката всичко се чисти
                        LZ1NES

Коментар

Здравей, моя булбар още като взехме фронтерката се скъса от единия болт,вследствие на една дупка.И аз четох ,че не се оправя,но се заинатих и с малко ебоксидна смола и бинт стана като нов.Вече близо две години и няма проблем, даже и ме бутнаха от пред и няма проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X