Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли фронтера с торсиони отзад?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли фронтера с торсиони отзад?

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
    И да добавя,че доста качественна и полезна информация съм пускал тук и не мисля,че бих задал такъв въпрос на някого и то под формата на тема!!!Без коментар!!!!
    Ако имаш желание мога да сменя името на темата с каквото прецениш, но доколкото си спомням точно ти беше написал, че си виждал с очите си торсиони отзад на фронтера, а аз и кузов написахме, че това е невъзможно, това на мен ми прилича на спор! а на теб?
    no signature no problems

Коментар

До: Как да си повдигна фронтерата

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
      Мсля че това е завършека на спора
      Първоначално публикуван от fanatic
      това на мен ми прилича на спор! а на теб?
      +1
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Не,благодаря,въобще не желая да сменяш името на тема,която не е пусната от мен!Та все пак разбрах,кой ми е открил нова тема без дори и да подозирам и не съм молил за тази процедура.Като искаш открий тема със същият въпрос /спор/,но от твое име и да поспорим.Спорове има и то не само в тази тема нали за това е форум?

Коментар

Нещо не мога да разбера от какво си недоволен???
          обясних съвсем ясно, че софтуера на форума автоматично възприема за автор на новата тема автора на първия белязан и преместен пост!
          Аз какво да направя да напиша нов софтуер ли? ако имаш някакви претенции към модерацията има един бутон известяване за публикация там пишеш какво не ти харесва и ще го видят всички модератори и ще направят каквото сметнат за нужно. Мисля, че никога не съм прекалявал с дадените ми права и поради тази причина незнам за какво си кисел.?
          no signature no problems

Коментар

Няма нищо,хайде да спрем до тук,че има и нови участници и четат за безсмислени спорове...Ама все пак недей да го правиш това вече или поне дай първо по ЛСто.Бъди здрав!..

Коментар

До: Как да си повдигна фронтерата

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              Eто една много полезна статия за всички съществуващи видове окачване.
              http://www.carbibles.com/suspension_bible.html
              Ех че интересно Фанатик, от толкова много време търся да прочета нещо такова... Имаш моите поздравления!!! Статията е интересна, всичко е обяснено много добре, а и 3D картинките са супер

П.С. Имам предложение поста на Фанатик да бъде копиран в отделна тема(в правилния подфорум)
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X