"Куздов",тя твоята не е ли на тросиони от зад?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли фронтера с торсиони отзад?
Свий
X
-
До: Как да си повдигна фронтерата
И що реши, че това е торсионно окачване?! Щото има надлъжни щанги и пружини ли? Всички Фронтери Б и някои А от последните години на производство са с такова окачване, но то НЕ Е торсионно. Легни под някое Пежо 405 примерно и виж какво е торсион на заден мост.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЕ сега вече знаеш,че има такъв модел.Видах го с очите си,огледай се и ще разбереш,че е така!..Има стабилизиращи щанги,а някои дори и пружини!.
no signature no problems
Коментар
-
И къде видя торсиони?, че нещо аз не ги виждам? това си е стандартно пружинно окачване.
Ако имаш в предвид щанга номер 16 това не е торсион а стабилизираща щанга
26 е също стабилизираща щанга на анг. sway bar, тя се усуква (вибрира) и може да се каже че играе малко като торсион но не е основната част от окачването и само заради нея не може да се каже че типа окаване е торсионно.
Eто една много полезна статия за всички съществуващи видове окачване.
http://www.carbibles.com/suspension_bible.htmlПоследно редактирано от fanatic; 06-11-07, 08:59.no signature no problems
Коментар
-
До: Има ли фронтера с торсиони отзад?
Колеги аз такава тема не си спомням да съм пускал???Какво е това безобразие по дяволите!..Как става това и кой си позволява да пише от мое име?Спора,ако може да се нарече така относно торсионните щанги и окачване на "Фронтера",бяха в темата "Как да си повдигна "Фронтерата"Ако някой задава този въпрос,категорично забранявам да го прави от мое име!!!До колкото знам във форума май имаше правила,които и аз се опитвам да спазвам!!!
Коментар
-
СтранноЗа да пише някой от твое име трябва да ти гепи паролата. Това май може да стане само от твоя комп? Или ако не работиш само ти на него, а си сложил опцията за автоматично логване. Или ако си позволил remote acess някой те хаква?!?
Ако някой се логва от друг комп админите могат да го хванат по IP
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолеги аз такава тема не си спомням да съм пускал???Какво е това безобразие по дяволите!..Как става това и кой си позволява да пише от мое име?Спора,ако може да се нарече така относно торсионните щанги и окачване на "Фронтера",бяха в темата "Как да си повдигна "Фронтерата"Ако някой задава този въпрос,категорично забранявам да го прави от мое име!!!До колкото знам във форума май имаше правила,които и аз се опитвам да спазвам!!!no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар