Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята фронтера-проблеми и решения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моята фронтера-проблеми и решения

Честно казано е напълно възможно - само да отбележа, че този който съм ти пратил е нов!

п.п. до колкото знам тегличите за А и Б са различни!
    Последно редактирано от bushiDO; 19-03-15, 17:31.
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Ще проуча въпроса,по темата с дюзите на пръскачките,преди малко ги надувах с компресор...доста пъти и не,никаква промяна,само си цъцърка едни капчици,даже и не пръска,ами само се стича. Свалянето като се натисне зъбчето от към фаровете и се изкара нагоре ли е или има друг чалъм ?
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

http://olx.bg/teglich-za-opel-frontera-b-i72904986 В планката то пасажерската страна е разликата
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Имам нова порция въпроси Свалих дюзите и ги продухах,премерих обаче подгряването им кога се включва и установих,че постоянно има подадено напрежение към тях.Без значение копчето за подгряване на огледалата дали е включено или не,те си подгряват,но до огледалата ток не стига в никое положение на копчето,което ме навява,че или не са на този кръг или нещо е залепнало.
          Втория ми въпрос е относно буксата за кабели на теглича.Фанатика ми каза да търся между купето и рамата кабел увит с изолирбанд,но не открих нищо подобно,освен една букса,покрита с гумен маншон,като свалих маншона имаше бяла букса с много пинове и влиза в купето под седалката.,Това е тя
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150324_184045.jpg
Прегледи:1
Размер:52.0 КБ
ID:5650253

Ако някой може да ми каже копчето за огледалата кой кабел за какво е,така да проследя нещата или някаква ел. схема ще съм безкрайно благодарен
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Дали някой може да каже тази букса за какво Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150329_161135.jpg
Прегледи:1
Размер:100.2 КБ
ID:5650776 намира се от пасажерската страна
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Прилича на OBD2 букса, демек за диагностика но нямам идея дали не е някаква допълнителна щуротия, която някой ти е турил.
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                Дали някой може да каже тази букса за какво [ATTACH=CONFIG]789122[/ATTACH] намира се от пасажерската страна
                Това ти е OBD-буксата ,която просто не е сложена на място .Потърси под монето-държача и ако не я откриеш там значи просто я сложи на място .
                Напред и нагоре
                Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                0886769809-Юлиян
                kiko00@abv.bg

Коментар

Свали си този менюъл https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...9/US.%20RV.pdf
                  Тука има схеми на окабеляването + схеми на буксите.
                  На голямата буква под седалката са вързани бензиновата помпа, бензиномера, евентуално еко щуротийте ( ако ги имаш и въобще ако те имат някакви ел. компоненти ) и май буксата за теглича.

Коментар

Да разбирам ли че с ваг ком мога да я закача,защото го имам и кабел имам,само не знам кодовете на функциите
                    feikot@abv.bg
                    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Да разбирам ли че с ваг ком мога да я закачa
                      ваг ком- фолксваген, ауди, груп комюникеишън......!!!!!??????
                      Последно редактирано от fanatic; 03-04-15, 22:13.
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Благодаря,буксата се оказа точно тази за диагностиката,защото не беше хваната за монетодържача,след като установих че копчето за климатика ми е счупено,антената на радиото не е сложена,духалката за коленете откачена и тая букса не си е на мястото и още колко неща съм пропуснал,май съжалявам че я дадох на майстор да сменя радиаторчето.Остава ми сега окабеляването за теглича

Как се казва програмата за диагностика на опел и свободна ли е за намиране в интернет ?
                        Последно редактирано от feikot; 03-04-15, 16:08.
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Благодаря,буксата се оказа точно тази за диагностиката,защото не беше хваната за монетодържача,след като установих че копчето за климатика ми е счупено,антената на радиото не е сложена,духалката за коленете откачена и тая букса не си е на мястото и още колко неща съм пропуснал,май съжалявам че я дадох на майстор да сменя радиаторчето.Остава ми сега окабеляването за теглича

Как се казва програмата за диагностика на опел и свободна ли е за намиране в интернет ?
                          OP-COM се казва .Само не съм сигурен ,че кабела за VAG-COM-а ,ще ти свърши работа . И да има по нета такива програми ,но не знам да ли вършат работа.
                          Напред и нагоре
                          0886769809-Юлиян
                          kiko00@abv.bg

Коментар

OP-COM-a не става за тоя мотор. Но всеки ELM327 четец става за първични данни и триене на грешки. Софтуера е безплатен, четеца е около 30-50 лв.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              OP-COM-a не става за тоя мотор. Но всеки ELM327 четец става за първични данни и триене на грешки. Софтуера е безплатен, четеца е около 30-50 лв.
                              Ами аз точно с ОП-КОМ си правя диагностика на мотора и си чистя грешките . Ама щом казваш ,че за неговия не става .
                              Напред и нагоре
                              0886769809-Юлиян
                              kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                                Ами аз точно с ОП-КОМ си правя диагностика на мотора и си чистя грешките . Ама щом казваш ,че за неговия не става .
                                Ами казвам защото имам 4 вида диагностики и 3 вида фронтери. Та казвам не да си губя времето в писане а щото не става. Мисля че между 2.2 дизел и 2.2 бензин има някаква разлика?
                                2.0i ЕЛМ327 или Tech2/Кламер
                                2.2DTI - OP-COM/ELM327
                                2.2i - Tech2/ELM327

Това специално за фронтерите. Имам и една Мерива 1.6 бензин която се чете с всичко изброено.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X