Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удавих я!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Удавих я!!

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Не само хвалби, има и челен опит, жената и тя се научи да го прави като е с джипа
    Няма да е зле да се научи и какво да прави, когато някой
    й спретне същия номер и отведнъж й стовари един потоп на предното стъкло.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз да мацна тук
      В началото на лятото имаше доста дъждове и наводнение в Пловдивско - вероятно някои от вас си спомнят; та точно тогава се бях засилил от София за морето с WJ, магистралата затворена, а гоня график - "нали съм с джип", газ през водата колкото може, гумите хубавки - кеф голям;
      до една никаква локва между Пазарджик и Пловдив - нямаше и две педи дълбочина, влязох с около 130-140, инерцията ме откара почти половин километър водата "обръсна" буксата, която храни бензиновата помпа и колата умря Фнезапно,нататък е тъпа история...
      мисълта ми е, че водата прави различни проблеми, а инак разплискването на локви е голямо забавление (никога върху другиго, естествено : )
      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

На средата сигурно е към 50-60 санта и е около 20-тина метра широка и дълга. Малко езерце си е
        ААААААА,това ако е езерце,аз съм се удавил в язовир,защото като като слязох да си търся простотията,фаровете на Фронтерата играеха ватерлиния.Горе-долу 1.20м.вода.Джип-джип,ама май съм си мислил че съм с Джогана дето го търкалях 2години на задължителното едно време място.1К за шнорхел-тц,ще внимавам повечко!
        Последно редактирано от maxxx; 24-10-07, 08:34.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          ...1К за шнорхел-тц,ще внимавам повечко!
          Взимай маркуча от домашната прахосмукачка...
          Единия край У филтеро, другия У купето

Коментар

На средата сигурно е към 50-60 санта и е около 20-тина метра широка и дълга. Малко езерце си е
            Дааа и понеже производителите са казали с Фронтерата да не газя по-дълбоко от 50 см. аз ги слушам и влизам с зверска газ и дигам 30-40 см. вълна и на практика си газя в 10-20 см. вода лошото е че единия път един чичко беше с отворени прозорци а аз се бях засилил отдясно на него и след като ме настигна при киноцентъра да ме бие забелязах че още му тече кална вода... по таблото отвътре извинявах му се 2 минуто за да не ме бие, много кофти ми стана ама кво да направя заплес съм.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Аз затова си возя една черга в багажника, че като знам какво е в София кой знае откъде ще се наложи да мина, мятам чергата на предния капак и газ. Чел съм че така може доста по-дълбоко от нормалното за колата да се премине стига да не е 2-3 минути това преминаване.
              А шнорхел на за Фронтера има и то много хубави ама си струват колкото струват.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                Е как ще развали прахосмукачката нали жената ще го бие
                има друго решение някаде го бях мернал PVC тръбички Ф60 или 80 и коленца различни и ей ти шнорхел пък и жената доволна че не си и пипал прахосмукачката
                Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Няма да е зле да се научи и какво да прави, когато някой
                  й спретне същия номер и отведнъж й стовари един потоп на предното стъкло.
                  Мислиш че не съм я научил и това ли
                  Последно редактирано от kinex; 24-10-07, 11:46. Причина: гледай малко ха ха
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X