Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удавих я!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Удавих я!!

Вчера си се прибирам към Симеоново от Горана Баня и си минавам по панорамня както обикновенно на киноцентъра в Бояна си се е образувало малко езерце!! Аз обаче нали съм с ДЖИП си викам "ха локвичка"и смело нагазвам...... да ама срещу мен не помя кво беше ама и то смело като мен!Образува се вална и ме плисна! Излязох от гьола ама колата изгуби мощност, взе да пуши, направи една димна завеса се едно военните са метнали 3-4 димки и аха да угасне Да ама аз с двата крака на газта та позамисли се тя ама искашля прибирам се в къщи и отварям филтара и кво да да видя МОКЪР но беше спрял водата да мине към двигателя. Свалих го и с пистолета за горещ втздух го изсуших, дес съм си поръчал нов Поогледах я няма счупени пласмаси ,подкалника си е добре легнал, а ми е дръпнала вода........Дали да не се замислям за шнорхел с тези наши пътища????

Хаиде аз пак съм минал метър ама бащата е ходил да дърпа едно фордче куриер на което му се е случило същото, но има щети по двигателя другата седмица ще го отваря и клиента ще плаче като чуе присъдата?

Аз имах късмет този път, за в бъдеще ще внимавам повече
    Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

До: Удавих я!!

ГОЛЯМ КЪСМЕТ!Миналото лято след подобно дъждовно езерце смених 3 накривени клапана и си купих нова музика,защото като угаснах и водата влезе стигна до волана.Какво съм мислил-питай ми кухата кратуна.Ама вече не правя така,щот не намерих шнорхел.

Коментар

Ти ако си мислиш, че като си сложиш шнорхел няма да влиза грам вода, много се лъжеш?
      Пак влиза, но значително по-малко количество!!!
      Но по уличните гьолчета(езерца), проблем гарантирано няма да имаш!!!

Коментар

хмм аз вчера около 19 часа влезох в това гьолче с 40 км. ч и дигнах зверска вълна.... а от там минавам от години, на една баничарка дизел и счупих биела по този начин ама с фронтерата досега не съм срещал проблеми а съм газил и по-дълбоко, ти да не беше с дизел.?
        no signature no problems

Коментар

Ооо, вчера бая се понакефих с локвите покрай ЖП линиите край Слатина . За щастие без проблеми, въпреки че през повечето време чистачките не смогваха да изчистят водата от предното стъкло . Преди няколко месеца пък пак там някъв идиот с БМВ ми се беше лепнал на половин метър отзад и понеже такива ме дразнят, на една добре позната дълбочка локва хич не намалих... и го видях да изчезва в задното огледалце... след 2 часа като минах пак от там още беше паркирал край пътя .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

МИ да,минал си метър. Преди месец,сестра ми с рено клио дизел,в един гьол се засилила умницата,и една биела на панделка
            Ама, сега поне си смени и лагери и сегменти,иначе кога..

Коментар

Миналата есен един колега с бензинова Вектра ми звъни по телефона и вика-"Ела да ме дръпнеш, че намокрих свещите в една локвичка, а стартера ми се бъзика нещо и не мога да запаля". И аз смело го вземам на абордаж, като той ме уверява, че си е проверил и посушил свещи, делко и т.н. И се почна едно дърпане, 1-2 километра и не ще....Спирам аз, защото ми писна, а и се усъмних в неговата проверка. А той ми разправя:"Не ще изобщо да кихне, даже забива муцуната като отпусна съединителя". Е тогава вече ми призля. Питам го:"Ти сваля ли свещите и филтъра?!" , а той вика:"Ми не...Трябваше ли?". Равносметката-смяна на двигател, защото две биели бяха минали през блока и от него липсваше парче, колкото дланта ми.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Въпроса ми е точно в темата(според мен).Конкретно фронтерски шнорхел може ли да се намери без да си ипотекирам къщата? Или нещо работещо и не грозно да се направи?Рових и при руснаците,но нищо конкретно.Може пък да не съм ровил достатъчно...

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  хмм аз вчера около 19 часа влезох в това гьолче с 40 км. ч и дигнах зверска вълна.... а от там минавам от години, на една баничарка дизел и счупих биела по този начин ама с фронтерата досега не съм срещал проблеми а съм газил и по-дълбоко, ти да не беше с дизел.?
                  Да дизел е !А за баницата - доста преди теб е било, аз минах около 18
                  а един въпрос към теб - беше ли се дигнала маглата дето оставих когато мина ти???

Коментар

Много я обичам тази локва. Все пак и живея на 300 метра от нея Минавал съм през нея с 60 и беше ... мокро Но покрай тези тропици в които се пренесохме, вече и аз се замислям за шнорхел.
                    RB Patrol Team

Коментар

Абе и аз си я обичам нали минавам за работа от там
                      А сутринта изпреварих в нея двама дет се тутаха, ама вечерта........
                      Аааа и забравих да се похваля от цялата работа поне съмс нов въздушен филтър За 5к км беше станал доста мръсен.....а като се сетя че някога сменяхме филтрите на по 10к...............базикам се

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        ГОЛЯМ КЪСМЕТ!Миналото лято след подобно дъждовно езерце смених 3 накривени клапана и си купих нова музика,защото като угаснах и водата влезе стигна до волана.Какво съм мислил-питай ми кухата кратуна.Ама вече не правя така,щот не намерих шнорхел.
                        аз сьщо тьрсих шнорхел но за фронтера няма-можело да се пригоди от друго струва около 1000лв в пловдив
                        sigpic

Коментар

И какво му е толкова специалното, та струва 1 К
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

не се чупел като обьрнеш джипа-кел фаида тогава от шнорхела
                            sigpic

Коментар

Модно е. Значи струва толкова. И понеже в новините никога не казват за търговец, на който клиентите са вързали рогата на фльонга за нагла алчност, скоро и в други градове ще струва още повече.
                              Ми четете бе. Всички гъзляци пишат в рекламите "дълбочина на преодолявания брод ...". Само руснаците щот са тъпи и слабо грамотни пишат "дълбочина на преодолявания брод с отчитане на форватерната вълна ...". Същото, но без подготовка, с подготовка, времето за подготовката ...
                              А като казвам че това са паркетници, и даже по паркета не могат винаги - тъп съм, лош и нам си кво.
                              Да не ти пука. Важното е че има климатик.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X