Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б
Свий
X
-
От: Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б
Това не е лошо. Вече имат нужните мостри. Остава и да направят правилните блокажи. А не после да се налага като мен смяна на преден диф с такъв от Исузу и предавателно число на задния, защото Исузу нямат 4.88, а само 4.56.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Колеги ,не се кахърете
Лично ми обещаха като ги направят да ме информират.Всичко то което имат нужда е при тях.Задръжте топката
А питах ги да кача 33" и дали ще е добре за локитата.Отговориха - слагай и наздраве
Коментар
-
Не се кахъриме въобще, но сърце юнашко не трае....кажи за хъба - има ли за Б?Първоначално публикуван от bps Преглед на мнениеКолеги ,не се кахърете
Лично ми обещаха като ги направят да ме информират.Всичко то което имат нужда е при тях.Задръжте топката
А питах ги да кача 33" и дали ще е добре за локитата.Отговориха - слагай и наздраве
В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
здрвейте на всички изчетах цялата тема за блокажа и искам савет моята вохсхол фронтера б дулга база и се обеждавам че нямам лсд,като вариант кое е по одачно да слагам блокаж на заден диф или да купувам диф с лсд
Коментар
-
ИзчеТАЛ си и си попаднал на точната тема, ама кое не ти е ясно - въпросния блокаж е много подробно описан как работи!? Аз лично съм се навил да сложа, но отпред - отзад е по-добре LSD (особено колата, ако не се кара само в гората...).Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениездрвейте на всички изчетах цялата тема за блокажа и искам савет моята вохсхол фронтера б дулга база и се обеждавам че нямам лсд,като вариант кое е по одачно да слагам блокаж на заден диф или да купувам диф с лсдВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениедали има за заден диф гледах саита на лока и ни6то не вдянах и дали изобсхто си заслужаваИ какво си прочел?!? Точно съвместимостта за фронтерата, както и принципа на работа са широко и подробно описани точно в темата в която пишеш!Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениезадния блокаж по същия начин ли работи или е постоянно зацепен ,понеже се кара само на задноВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
"дали има за заден" не знам, но според мен, щом има за преден ход, трябва да има и за заден. Не пречи да пробваш. "диф гледах на саита на лока"Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениедали има за заден диф гледах саита на лока и ни6то не вдянах и дали изобсхто си заслужава
и аз гледах диф на сайта им. ИзобСХТо, в саИта им ни6то за вдяване няма. Инак, да знаеш, че по принцип не си заслужава (каквото и да имаш пред вид, задавайки така въпроса си).
П.П. Поздрави на дЕдо.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Е стига де, виж ника на 4овека, аре малко разбиране !Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение"дали има за заден" не знам, но според мен, щом има за преден ход, трябва да има и за заден. Не пречи да пробваш. "диф гледах на саита на лока"
и аз гледах диф на сайта им. ИзобСХТо, в саИта им ни6то за вдяване няма. Инак, да знаеш, че по принцип не си заслужава (каквото и да имаш пред вид, задавайки така въпроса си).
П.П. Поздрави на дЕдо.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Приятел, никой не се "заяжда" с теб, но е редно да се опиташ да пишеш малко по-разбираемо. Пробвай да използваш препинателни знаци на места. Освен, че е задължително в този форум, помага на четящите да те разберат. Не трябва да си перфектен, но поне се опитвай. Главни букви се слагат в началото на изречение. Добре е в краят на изречението също да има някакъв знак, който да подсказва за този край. Ако е "?" ще знаем, че питаш. Ако е "." ще знаем, че ни разказваш нещо, а ако е "!", ще разберем, че си емоционално обвързан с тезата
. Моля, не се чувствай "заяждан", а се постарай!
По същество на въпросите ти е отговорил bushiDO.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар