Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б

Честито колега И аз май да почна да замислям, как да сложа блокаж отпред ....
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

• От: Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
      Не ти се получават прикачванията на файловете нещо
      Бе що така?
      Поръчал съм това - ISO -FO- 195

Коментар

• От: Re: Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
        Честито колега И аз май да почна да замислям, как да сложа блокаж отпред ....
        Мерси колегаСлагай да се не срамуваш като дойда по вашия край

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2898.jpg
Прегледи:1
Размер:102.7 КБ
ID:5653401Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2895.jpg
Размер:61.9 КБ
ID:5653402От остатъците от рекламациите на сбърканите (локи) на Боян-bps, който той ми подари сглобих ето това
          Последно редактирано от isuzo; 10-04-15, 22:15.
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
            От остатъците от рекламациите на сбърканите (локи) на Боян-bps които ми подари сглобих ето това
            Лозане,"това то" се не видиИначе,поздравления

Коментар

А,виде се.Извинявай

Коментар

Лозане,най-се кефя,че от нещо дето щеше да седи някъде в кашончетата и да бере прах,сътвори нещо полезно.Още веднъж - Поздравления

Коментар

Още развитие по кореспонденцията ми с Lokka, относно правилния блокаж за Фронтера Б:
                  "OK,
                  That would be a Frontera B. 5 Door.

In Wizard
                  Frontera B
                  2003
                  Bulgaria

ISU-FO-284 is the correct part for this vehicle. " Това е след като им пратих пълни данни за колата. Колега bps, ти си поръчал ISU-FO-262. Възможно е заради това да не е паснал без преработки. М/у другото им пратих отново р-рите, които ти си свалил: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lokka_dimensions.jpg
Прегледи:2
Размер:105.7 КБ
ID:5653839, за да кажат кой шибан локър е с такива р-ри най-накрая....

В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Още развитие по кореспонденцията ми с Lokka, относно правилния блокаж за Фронтера Б:
                    "OK,
                    That would be a Frontera B. 5 Door.

In Wizard
                    Frontera B
                    2003
                    Bulgaria

ISU-FO-284 is the correct part for this vehicle. " Това е след като им пратих пълни данни за колата. Колега bps, ти си поръчал ISU-FO-262. Възможно е заради това да не е паснал без преработки. М/у другото им пратих отново р-рите, които ти си свалил: [ATTACH=CONFIG]792715[/ATTACH], за да кажат кой шибан локър е с такива р-ри най-накрая....

Име:lokka.jpg
Прегледи:2
Размер:74.9 КБ
ID:5653933

Колега ето поръчката.Между другото ми писаха днес ,да окажа съдействие с дифовете за Фронтера А/Б.Казах им да си формулират въпросите и ще разчитам на Лозан за отговорите.Иначе са пичове

Коментар

Първоначално публикуван от bps Преглед на мнение
                      [ATTACH=CONFIG]792830[/ATTACH]

Колега ето поръчката.Между другото ми писаха днес ,да окажа съдействие с дифовете за Фронтера А/Б.Казах им да си формулират въпросите и ще разчитам на Лозан за отговорите.Иначе са пичове
                      Да бе верно, че така беше писал.... значи вече има някакви промени - сега на Frontera B излиза ISU-FO-284, а на Vauxhall B ISU-FO-262, което пак не се връзва, защото теоретично трябва да са еднакви....

п.п. пичове са, но аз ги тормозя да ми кажат те, а не wizard-a на сайта кой точно да поръчам, и явно се усещат, че с твоя са сгафили и сега се опитват да разберат какво става

Коментар

Колега bps, този размер м/у червените стрелки по мои сметки трябва да е 11.6 мм. Помниш колко е точни, че от Lokka сериозно са се заели да направят кит, който да пасва на фронтера без преработки и ме питаха специално за него:

Име:lokka_dimensions.jpg
Размер:83.6 КБ
ID:5654002

п.п. питат ме за "tube part", предполагам, че е това

Коментар

Колега bps, този размер м/у червените стрелки по мои сметки трябва да е 11.6 мм. Помниш колко е точни, че от Lokka сериозно са се заели да направят кит, който да пасва на фронтера без преработки и ме питаха специално за него:
                          [ATTACH=CONFIG]793031[/ATTACH]

п.п. питат ме за "tube part", предполагам, че е това
                          Точно това е крайния размер,без бронзовите втулки целия размер е бил 16.2мм вместо (20.6мм).Между другото,пращах им крайните размери след монтажа на тях.Да ги сверят с изпратеното.

Коментар

Тия от Lokka май отебах@ изработката на точен блокаж - вчера ми писаха че нямат още решение...

Абе може ли на Frontera B да се сложат ръчни хъбове и от къде може да се намери?

Коментар

Тия от Lokka май отебах@ изработката на точен блокаж - вчера ми писаха че нямат още решение...

Абе може ли на Frontera B да се сложат ръчни хъбове и от къде може да се намери?
                              Този блокаж който ти трябва са ми го изпратили от 'лока' подарък ,за размяна на информация между мен и тях и се намира на масата ми.
                              МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                                Този блокаж който ти трябва са ми го изпратили от 'лока' подарък ,за размяна на информация между мен и тях и се намира на масата ми.
                                Ако и ти като мен смяташ, че по-подходящото му място е между предните колела на фронтерата ми, отколкото на масата ти, да намина да се разберем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X