Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б
Свий
X
-
От: Монтирах блокаж на преден диференциал Фронтера Б
Това не е лошо. Вече имат нужните мостри. Остава и да направят правилните блокажи. А не после да се налага като мен смяна на преден диф с такъв от Исузу и предавателно число на задния, защото Исузу нямат 4.88, а само 4.56.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Колеги ,не се кахърете Лично ми обещаха като ги направят да ме информират.Всичко то което имат нужда е при тях.Задръжте топкатаА питах ги да кача 33" и дали ще е добре за локитата.Отговориха - слагай и наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от bps Преглед на мнениеКолеги ,не се кахърете Лично ми обещаха като ги направят да ме информират.Всичко то което имат нужда е при тях.Задръжте топкатаА питах ги да кача 33" и дали ще е добре за локитата.Отговориха - слагай и наздравеВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
здрвейте на всички изчетах цялата тема за блокажа и искам савет моята вохсхол фронтера б дулга база и се обеждавам че нямам лсд,като вариант кое е по одачно да слагам блокаж на заден диф или да купувам диф с лсд
Коментар
-
Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениездрвейте на всички изчетах цялата тема за блокажа и искам савет моята вохсхол фронтера б дулга база и се обеждавам че нямам лсд,като вариант кое е по одачно да слагам блокаж на заден диф или да купувам диф с лсдВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениедали има за заден диф гледах саита на лока и ни6то не вдянах и дали изобсхто си заслужаваПървоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениезадния блокаж по същия начин ли работи или е постоянно зацепен ,понеже се кара само на задноВ Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Овчаров Преглед на мнениедали има за заден диф гледах саита на лока и ни6то не вдянах и дали изобсхто си заслужава
П.П. Поздрави на дЕдо.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение"дали има за заден" не знам, но според мен, щом има за преден ход, трябва да има и за заден. Не пречи да пробваш. "диф гледах на саита на лока" и аз гледах диф на сайта им. ИзобСХТо, в саИта им ни6то за вдяване няма. Инак, да знаеш, че по принцип не си заслужава (каквото и да имаш пред вид, задавайки така въпроса си).
П.П. Поздрави на дЕдо.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Приятел, никой не се "заяжда" с теб, но е редно да се опиташ да пишеш малко по-разбираемо. Пробвай да използваш препинателни знаци на места. Освен, че е задължително в този форум, помага на четящите да те разберат. Не трябва да си перфектен, но поне се опитвай. Главни букви се слагат в началото на изречение. Добре е в краят на изречението също да има някакъв знак, който да подсказва за този край. Ако е "?" ще знаем, че питаш. Ако е "." ще знаем, че ни разказваш нещо, а ако е "!", ще разберем, че си емоционално обвързан с тезата . Моля, не се чувствай "заяждан", а се постарай!
По същество на въпросите ти е отговорил bushiDO.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар