Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с предното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с предното

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
    колеги когато включа предния мост кардана от раздатката до предния диф се варти а полоските не дори и не правят опит мрьднат. а се вартят свободно на рака.Даите савет каде е проблема БЛАГОДАРЯ...
    Човека си е задал перфектно въпроса,корекно е и отговорът да бъде същият
    1.Изключи предното от малкият лост(при изгасен двигател)
    2.легни от доло и завърти предният кардан в някоя посока(без значение в коя) в същото време гледай полуоските дали реагират.Ако направиш пълен оборот на кардана с ръка,а полуоските не се движат
    100% е преден диф.
    ето и схема да се ориентираш:

3.Aко полуоските ти се въртят а не зацепват главините(гумите),проблема ти е в хъбовете:

Дано съм ти бил полезен
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Направо се обади на Лозан и се разбери с него да ти го свали и да го оправи- http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ED%F2%E5%F0%E0
      Ако искаше да го оправи някой дали щеше да пуска тема тук??

Коментар

А ти като даваш съвети, четеш ли какво е написано преди това, че даже и си го цитирал:
        когато включа предния мост кардана от раздатката до предния диф се варти а полоските не дори и не правят опит мрьднат. а се вартят свободно на рака
        Що не го оставиш той да си реши дали сам ще го прави, ами мислиш вместо него?! Щом въобще е пуснал такава тема, предполагам че монтьорлъка едва ли му е най-силната страна. Пък и да е, какво-като го свали и го отвори и види, че касетата му е на парчета, ще изтича до близкия магазин и ще си купи нова ли?
        Последно редактирано от kuzdov; 21-10-07, 22:42.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          А ти като даваш съвети, четеш ли какво е написано преди това, че даже и си го цитирал:
          Що не го оставиш той да си реши дали сам ще ги прави, ами мислиш вместо него?!
          KUZDOV-Прав си
          P.S.turboto45-Може да имаш скъсана полуоска или оста от дифа до лявата полуоска,диф преден на фронтера трудно се чупи изведнъж!

Коментар

Може да е много неща. Аз затова го съветвам да ходи при Лозан, щото там има всичко, каквото може да му потрябва, не да се чуди кое от къде да го търси.
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Тя вече работата е ясна, докъто не се разглоби всичко са предположения!
              Дано да е нещо дребно все пак.
              Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

момчета БЛАГОДАРЯ за саветите .
                sigpic

Коментар

ЕВГЕНИ САМО РАЗГЛОБЯВАНЕ НА ДЕФЕРЕНЦИАЛА МИСЛЯ ЧЕ В КАСЕТАТА Е ПРОБЛЕМА

Коментар

днес направихме проби и мислим че има проблем в пиньона.някои дали знае как е захванат кьм малката запчатка с шлеци или щифт.и дали може да се намери само пиньон или касетка ако е някаде втях проблема или цял диф.БЛАГОДАРЯ.
                    sigpic

Коментар

някои може ли да ми даде телефона на ЛОЗАН и каде се намира че името не ми говори ништо.а аз сьм от ВЕЛИНГРАД.
                      sigpic

Коментар

Върни малко на зад - има схема!

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                          някои може ли да ми даде телефона на ЛОЗАН и каде се намира че името не ми говори ништо.а аз сьм от ВЕЛИНГРАД.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ED%F2%E5%F0%E0
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

схемата я гледахме но от нея не става ясно за пинньона
                            sigpic

Коментар

Благодаря...
                              sigpic

Коментар

А бе човек,ако е пиньона поне ще чатка нещо отпред /как установихте,че е точно това/Както пишеш,че когато си вкл.предното си чул "нормален"удар от хъба, дали е било от него???Какво имаш в предвид за пиньона - той или има зъби или не - или има шлици или не!Много вероятно е причината да е и в касетата!Това е.Според мен има друга причина,или поне това е моето мнение!Махай капака на дифа,върти и гледай.Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X