Обява

Свий
Няма добавени обяви.

полтъргайст в ОФА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: полтъргайст в ОФА

Колега Куздов,още веднъж благодаря .Всичко си дойде на място .Възможно ли е консумацията на мигачите /по уреда /,да е по-голяма от консумацията на фаровете.

Коментар

Благодаря за информацията относно релето на мигачите колега.Ще го имам предвид ако недай си боже има пак подобен проблем някога.Когато имам проблеми с тоците направо се побарквам!Има малко хора които наистина разбират от ел.инсталация(мое мнение).Последния път ми смениха свещи,кабели,палец,капачка пробваха нова бобина(нея поне не я купих) и нищо,в края на краищата се оказа това запалително реле!

Коментар

Първоначално публикуван от bobivo1 Преглед на мнение
        Колега Куздов,още веднъж благодаря .Всичко си дойде на място .Възможно ли е консумацията на мигачите /по уреда /,да е по-голяма от консумацията на фаровете.
        Освен, ако не си с Лед фарове... не би трябвало...
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Не е по-голяма (2х21+5=47 вата грубо), но поради естеството им на работа (постоянно включване-изключване) стрелката се колебае повече поради преходните процеси във веригата.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Подобен проблем с прекъсване прави и релето за мигачите. Та ако ви изчезнат някой път мигачите, а има аварийни, отворете и презапойте релето. В 99% от случаите проблема е там.
            Така е . И се отнася не само за ОФ. Аз го брах същия на едната ми 190-ка. При включване на аварийните изчезнаха и аварийни и мигачи . Ама за въпросния МБ читаво реле за мигачи на моргата се намираше за 10 лв.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X