Обява

Свий
Няма добавени обяви.

полтъргайст в ОФА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: полтъргайст в ОФА

Първоначално публикуван от titan Преглед на мнение
    Ще звънна на Куздов да видим! Ники благодаря за амортесьорчетата работят отлично!
    Радвам се само оправи и паленето
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от valchog Преглед на мнение
      При Опел проблема е навсякъде )))))))))
      Т'ва сам ли го измисли, или си го чул в кръчмата? Бих се обзаложил, че моя 20 годишен т.нар. Опел е в пъти по надежден от това на аватара ти ...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега Куздов, намерих темата утре ще се огледам за белият кабел

Коментар

Здравейте на всички,
          днес след като направих вакум помпата, реших да направя и паленето.
          Пуснах директен плюс от акумулатора към кабела който захранва купето и за сега всичко е ок.
          Само с е чудя дали да не го преработя през един бушон 30 А.

Поздрави!

Коментар

30 А не стига за парно +фарове +чистачки +нагрев +стартер
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от titan Преглед на мнение
              Здравейте на всички,
              днес след като направих вакум помпата, реших да направя и паленето.
              Пуснах директен плюс от акумулатора към кабела който захранва купето и за сега всичко е ок.
              Само с е чудя дали да не го преработя през един бушон 30 А.

Поздрави!
              Виж оригиналния кабел, колко голям бушон има и сложи такъв. Аз лично нито една захранваща жица не пускам без бушон, че заради подобна простотия в студенстските години за малко да ми се запали кадета...
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Оригиналния е 30 ампера , а по този начин превързано избягваш стартера.Т.е до стартера седи оригиналното захранване .

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                  30 А не стига за парно +фарове +чистачки +нагрев +стартер
                  Парното се захранва от оригиналната верига. По начина, по който съм го преработил аз само оперативните токове се вземат директно от акумулатора и напрежението в купето се вдига с около 1,5 В.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Парното се захранва от оригиналната верига. По начина, по който съм го преработил аз само оперативните токове се вземат директно от акумулатора и напрежението в купето се вдига с около 1,5 В.
                    Много добра идея! И аз преправих мойта инсталация по инструкцията от темата, резултата беше отличен, чистачките,парното и ел стъклата се събудиха...
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

И при мен го имаше същия проблем но само при каране на фарове, в момента в който си монтирах дневните светлини, консумацията се нормализира, чистачки, ел стъклата и т.н. си работят нормално бързо

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                        Много добра идея! И аз преправих мойта инсталация по инструкцията от темата, резултата беше отличен, чистачките,парното и ел стъклата се събудиха...
                        Който я е чел напоследък тая тема, нека сложи един линк към нея и Божко да я залепи, че постоянно ме питат какво, къде и как и малко ми омръзна да повтарям.
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз също имах проблем с полтъргайст.Едно ненормално прекъсване.След като Лозан ми поглена фронтерката всичко си доиде на мястото.Отне 10 минути.Благодаря ти Лозане!

Коментар

Първоначално публикуван от zuzy1914 Преглед на мнение
                            Аз също имах проблем с полтъргайст.Едно ненормално прекъсване.След като Лозан ми поглена фронтерката всичко си доиде на мястото.Отне 10 минути.Благодаря ти Лозане!
                            Тук обикновено представяме проблемът и начинът , по който е отстранен .
                            Прекъсване може и на радиото да има , твоето къде беше ?
                            И Лозан как го оправи ? С поглед ? Щото Лозан е оправял един куп проблеми , та не е лошо да споделиш и твоя
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Проблема ми беше запалителното реле,като карах по неравност и прекъсваше.Лозан го отвори запои и от тогава нямам проблеми.Както казах за 10 минути!

Коментар

Подобен проблем с прекъсване прави и релето за мигачите. Та ако ви изчезнат някой път мигачите, а има аварийни, отворете и презапойте релето. В 99% от случаите проблема е там.
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X