Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LSD ремонтен комплект пластини за ОФА от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LSD ремонтен комплект пластини за ОФА от къде ?

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
    Подкрепям думите на Марин. Купи си хубави гуми спрямо условията, в които ползваш машината най-често. С хубави гуми и 4х4 няма да имаш грижи, ако стига разбира нарочно не се набиеш в блато, или много кално поле
    И аз така мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
      Подкрепям думите на Марин. Купи си хубави гуми спрямо условията, в които ползваш машината най-често. С хубави гуми и 4х4 няма да имаш грижи, ако стига разбира нарочно не се набиеш в блато, или много кално поле
      Даже бих казал, че за отъпкан стяг даже пречи ЛСД-то, защото боксуват и двете гуми едновременно и задницата тръгва наляво или надясно без да пита. Можеби помага в доста други ситуации, но за тази конкретно пречи, поне на мен. А за блатото или много калното поле единствено гумите те изваждат, ако ще и два твърди блокажа да имаш. То затова хората които се забиват в калта имат и гуми за кал и блокажи.

Коментар

Колеги гумите са ми доста добри, а и съм гумаджия от има няма десетина години . От трансмисии, раздавки нищо не разбирам, просто търся вариант да си "съживя" ЛСД-то ако е възможно, но не и на безбожно висока цена.
        ОФА ДБ 2.3тд GSM:0879392939

Коментар

А относно работата по полето, имам десетина декара лозя, работя си ги, като завали няма смисъл да ви казвам за каква кал иде реч! Не че досега ме е предавала в калта колата.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11899_457315807736028_703449863276225310_n.jpg
Прегледи:1
Размер:32.0 КБ
ID:5580772Натиснете снимката за да я уголемите

Име:983636_457315734402702_6299968100893418414_n.jpg
Размер:60.1 КБ
ID:5580773Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10155131_457315764402699_2785766860132174121_n.jpg
Размер:46.7 КБ
ID:5580774Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10155304_457315594402716_3405542220777910533_n (1).jpg
Размер:77.8 КБ
ID:5580775Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10260032_457315681069374_4146687331001646717_n.jpg
Размер:52.6 КБ
ID:5580776

Коментар

Капак на заден диф! Какво имаш предвид колега ?
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                Ами понеже преди около един час говорих с isuzo и ми каза да гледам за две пластини на болтовете. Е аз не разбирам и за това ги снимах и ги качих за да може да ги види, че на лични не знам как се качват снимки и за това ги качих направо в темата

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                  При това позагнил,скоро ще протече.Да не би това да са пластините/от последната снимка/?

Коментар

Ако Тролчето види темата може да каже нещо по- въпроса.
                    Преди да купя Исузуто от него каза,че е сменял LSD-то.
                    И да,карал съм един и същи модел с и без LSD,разликата е огромна,и е в полза на работещото LSD.
                    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                      При това позагнил,скоро ще протече.Да не би това да са пластините/от последната снимка/?
                      Според isuzo трябвало да има две ламаринени пластини и на тях да пишело pl и номера на предавателното число на дифа, но са позагнили и нищо не можах да видя да пише

Коментар

Първоначално публикуван от georgi taskov Преглед на мнение
                        Според isuzo трябвало да има две ламаринени пластини и на тях да пишело pl и номера на предавателното число на дифа, но са позагнили и нищо не можах да видя да пише
                        Ми свали ги зачисти ги нещо направи та да се четат. Какво очакваш от тия снимки някой да ти каже ДА имаш ЛСД и да почнем 20 страници да обясняваме как да го пробваш?
                        Ако караш така както казваш изобщо не ти трябва ЛСД, карай си внимателно подбирай си терена и не се занимавай с излишни прекалено скъпи неща.
                        no signature no problems

Коментар

Аз на снимките не виждам да имаш кални гуми. Колегите не случайно те насочиха в тая посока.
                          Николай Георгиев 0+
                          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от georgi taskov Преглед на мнение
                            Хмм след всичко което ми писахте се замислям за евентуална замяна на дифа със същия но малко от малко работещо LSD, че колата ми е една единствена и за работа и за всичко, и по някога времето е много изненадващо като и си на полето на открито,,,,, та за това ми се ще да ми работи LSD-то.
                            Някога случвало ли ти се е да закъсаш, ама така че да няма кой да ти помогне?

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              Аз на снимките не виждам да имаш кални гуми. Колегите не случайно те насочиха в тая посока.
                              На снимките съм с градските гуми, М/Т-та та си ги държа на джанти в работилницата и ги слагам като имам работа по лозята или си ходя до вилата.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                                Някога случвало ли ти се е да закъсаш, ама така че да няма кой да ти помогне?
                                Не не ми се случвало, все пак не я ползвам за брутален офроуд, а предимно за работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X