Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шарнири за Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шарнири за Фронтера

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
    Джипката е готова сложих китайчета ИТН долни (изглеждат много прилично и имат гресьорки) , имах останали здрави оригинални горни от старата ми Фронтера , един накраиник от Лозан и сега е бомба.
    Айде, айде, и без това след два-три месеца ще е с нов собственик. И после пак витара, смяна на камъните в бъбреците и после кой знае в чия фронтера ще седнеш.

Коментар

Фленора при мен изкара 1 година и се разтропа надявам се ИТН да изката порвече. ИТН е 22 клиенска цена , Най-доброто което намерих е Лемпфльордер 56лв. ама нали съм пинтия.
      Ето едно клипче да видите какво са разбити шарнири: http://www.youtube.com/watch?v=YNfpa...ature=youtu.be
      АС метал кво искаш... пак са изкарали много
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        АС метал кво искаш... пак са изкарали много
        Тези на клипа не са Асметал , емблемата е някакво орле
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Тези на клипа не са Асметал , емблемата е някакво орле
          Ми значи са другите турски AYD.
          no signature no problems

Коментар

Аз гледах в магазина на АС метал и ми изглеждаха добре.Не знам ако някои ги е ползвал нека да се изкаже.

Коментар

оня ден върлих едно око на темата да видя какви марки шарнири са вървежни (не, че имам проблеми - е така да се информирам) и днеска ми се появи зловещо скърцане от предницата.... луфтове няма.....
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                днеска ми се появи зловещо скърцане от предницата.... луфтове няма.....
                Отиваш в първата аптека,купуваш спринцовка и игла,пълниш я с масло, дупчиш маншона на шарнира и пълниш с масло-край със скърцането.Изпитан метод.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                  Отиваш в първата аптека,купуваш спринцовка и игла,пълниш я с масло, дупчиш маншона на шарнира и пълниш с масло-край със скърцането.Изпитан метод.
                  Така имаш време да си търсиш шарнири без да ти лази по нервите скърцането.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Появи ли се скърцнето шарнира е свършил.

Относно Ас метал ползвал съм ги и бяха добри, но мисля че са се появили ментета. Ако се вземат от магазина на Асметал сигурно ще са качествени. Оригиналните имат надпис АS ограден с триъгълниче . Последните които взех от някакъв магазин само на кутиите имаха надписи.
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

е, сигурно им е време - 150 к км.... само се чудя дали не е възможно от носачите да е?

п.п. по някакви сайтове попадам на някаква марка japanparts по 30ина лв парчето?!?
                      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Аз от година и нещо съм с Delphi долни шарнири за цена от 38лв. на бройка и карат вече година и половина, пък ще видим до кога... Сменянето им ми дойде малко криво и мисля следващите да са някакви по-читава марка и ще ги сменям заедно с горните, които засега не дават признаци на заминаване.
                        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Аз съм с някакви китайчета за по 19 лева и за сега съм доволен вече година и половина не са мръднали на моя тормоз
                          Opel frontera 2.4i

Коментар

Аз си взех на COFAP горни, от аутостарт, изглеждат много добре, но гресьорки нямат. Цената за мен си беше много-много добра, затова от там, мисля че около 55лв е единия. Марката е италианска, и определено е добра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X