Тъй като съм си разглобил предницата за обсужване се колебя за шарнирите. Идеята е че в милата ни родина скъпо не значи качествено и немода да се спра на марка. Днес взех АС метал (от които имах добри впечатления) но се оказаха УЖАСНО менте на кутиите пишеше марка но на шарнирите не и дори дупките на болтовете не бяха уцелили съвсем. Утре ще обикалям да видя какво предлагат магазините, ако някой е купувал наскоро да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шарнири за Фронтера
Свий
X
-
От: Шарнири за Фронтера
Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнениеНе мога да бъда полезен кои точно,беше преди повече от 5 години.Едвали пазя кутиите.Бяха по 120лв единият
поздравиНиколай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Тук при нас има един много зареден магазин/Нови Искър зад общината/ гледах някакви японски по 45лв .парчето доста свестни ми се видяха, след празниците купувам долни ,с малко допълнителна обработка със сигурност ще карат доста!Един комшия пък е доволен от някакви китайски по 20лв.,втора година ги катери по планината из камънаците и разправя ,че нямал проблеми!?!?Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Аз от лявата страна съм с "FLENNOR", а от дясто с "ITN". Да видим на пролет коя страна ще даде фира първа. Иначе цените им са нормални. Горни около 15-20 лева бройката, долни около 20-25 лева, биелети към 10-15 лева.
Коментар
-
Първоначално публикуван от STROIL Преглед на мнениеАз от лявата страна съм с "FLENNOR", а от дясто с "ITN". Да видим на пролет коя страна ще даде фира първа. Иначе цените им са нормални. Горни около 15-20 лева бройката, долни около 20-25 лева, биелети към 10-15 лева.
Ето едно клипче да видите какво са разбити шарнири: http://www.youtube.com/watch?v=YNfpa...ature=youtu.beПоследно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 29-12-13, 15:00.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар