Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шарнири за Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шарнири за Фронтера

Тъй като съм си разглобил предницата за обсужване се колебя за шарнирите. Идеята е че в милата ни родина скъпо не значи качествено и немода да се спра на марка. Днес взех АС метал (от които имах добри впечатления) но се оказаха УЖАСНО менте на кутиите пишеше марка но на шарнирите не и дори дупките на болтовете не бяха уцелили съвсем. Утре ще обикалям да видя какво предлагат магазините, ако някой е купувал наскоро да сподели.
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

От: Шарнири за Фронтера

Що питаш като и двамата знаем кои ще вземеш ХИХИХИ! от О7 баце-2ра година не са се разскърцали.

Коментар

Моята като я имах взех на MOOG.Бях доволен от тях.Рециклирах старите,но много скърцаха.

поздрави

Коментар

Ама кои точно ITN , IR.............
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Не мога да бъда полезен кои точно,беше преди повече от 5 години.Едвали пазя кутиите.Бяха по 120лв единият

поздрави

Коментар

По-евтините -кви са тия 120 лева??? Ники май ITN бяха ама не съм на 100% сигурен-преди 2 години ги сменявах.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
              Не мога да бъда полезен кои точно,беше преди повече от 5 години.Едвали пазя кутиите.Бяха по 120лв единият

поздрави
              120лв. за шарнир няма да дам ако ще да е последния на земята. На мен 60 за двата долни ми се видяха много.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Тук при нас има един много зареден магазин/Нови Искър зад общината/ гледах някакви японски по 45лв .парчето доста свестни ми се видяха, след празниците купувам долни ,с малко допълнителна обработка със сигурност ще карат доста!Един комшия пък е доволен от някакви китайски по 20лв.,втора година ги катери по планината из камънаците и разправя ,че нямал проблеми!?!?
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Джипката е готова сложих китайчета ИТН долни (изглеждат много прилично и имат гресьорки) , имах останали здрави оригинални горни от старата ми Фронтера , един накраиник от Лозан и сега е бомба.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Имам останал някой шарнир почти като нови са ако имаш интерес ще се разровя .
                    Land rover 2.5 tdi
                    0884035413

Коментар

Цента която бях написал беше преди 5 и повече години Тогава като чуеха джип,и се облизаваха доволно(магазинерите)

поздрави

Коментар

Шарнирите които свалих бяха трагични, отдавна не съм виждал толкова разбити, долните имаха 1 см. луфт.
                        Прикачени файлове
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

Аз от лявата страна съм с "FLENNOR", а от дясто с "ITN". Да видим на пролет коя страна ще даде фира първа. Иначе цените им са нормални. Горни около 15-20 лева бройката, долни около 20-25 лева, биелети към 10-15 лева.

Коментар

По спомен,маншона ставаше от маншон на кормилна щанга от бус Форд Транзит.Не мога да гарантирам на 100% че беше така.Трябва да се пробва в магазин от кой точно модел

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от STROIL Преглед на мнение
                              Аз от лявата страна съм с "FLENNOR", а от дясто с "ITN". Да видим на пролет коя страна ще даде фира първа. Иначе цените им са нормални. Горни около 15-20 лева бройката, долни около 20-25 лева, биелети към 10-15 лева.
                              Фленора при мен изкара 1 година и се разтропа надявам се ИТН да изката порвече. ИТН е 22 клиенска цена , Най-доброто което намерих е Лемпфльордер 56лв. ама нали съм пинтия.
                              Ето едно клипче да видите какво са разбити шарнири: http://www.youtube.com/watch?v=YNfpa...ature=youtu.be
                              Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 29-12-13, 15:00.
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X