Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поддръжка на фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поддръжка на фронтера

Вече съм с еднакви гуми, гресиран кардан и шарнирни болтове - с две думи готов за зимата. Лошото е, че днес видях, че са ми заминали тампоните на задницата имам предвид на обиците и амортисьорите, но ще се наложи да изкара така около 1000 км или поне се надявам да изкара, а и освен да се разтрака не виждам какво друго може да му стане.
    Opel frontera 2.4i

Коментар

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
      Вече съм с еднакви гуми, гресиран кардан и шарнирни болтове - с две думи готов за зимата. Лошото е, че днес видях, че са ми заминали тампоните на задницата имам предвид на обиците и амортисьорите, но ще се наложи да изкара така около 1000 км или поне се надявам да изкара, а и освен да се разтрака не виждам какво друго може да му стане.
      Колега, смених всички тампони по задницата,миналата година свърших тази работа.И всичко това ми излезе около 50лв. Но благодарение на едно магазинче за руски автомобили,една кака ми изнесе от склада една касетка с тампони и аз си избрах необходимите. И да ти кажа честно вози много стегнато ,няма лувтове и сеене,и джипа стои много стабилен на пътя,както и извън него
      .

Коментар

Смятам и аз да сложа някакви други то и без това вече няма нищо от фронтера по нея всичко е преправяно до няма и къде
        Opel frontera 2.4i

Коментар

Колега filth,
          какво може да бъде оригинално в едно парче гума?
          Важното е размерът да е правилният и качеството на материала да е добро. В България не винаги скъпо значи качествено.
          За тампоните на ресорите се обади на Лозан. Ще ти ги прати с куриер. До сега знам за някой, който си е сложил от тези тампони, и да не е доволен.
          Стига да си с оригиналните размери уши на ресорите, ще ти свършат работа.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

[QUOTE=Alexfield;2370017]Колега filth,
            какво може да бъде оригинално в едно парче гума?
            Освен цената друга разлика няма но няма да се занимавам сега да ги сменям прекалено ми е студено и смятам да покарам малко после пак ремонти
            Opel frontera 2.4i

Коментар

Не е без значение все пак от каква гума са изработени тампоните, щото ако не е подходяца ще си заминат бързо. Иначе съм съгласен че цената от 24-25 лева за бройка оригинален тампон е нереална
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X