Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra

И пак казвам Опел САМО Астра, по желание мотора, ама 1.6 моно е супер. Ходовата част е чук. Мотора тоже. Само ръждата ги яде, ама нито ще я търкаляш цял живот, нито много те интересува ръждата. За 1000 лв се намира читава Астра с газова и платени консумативи. Пък останалите за гориво.
    Помисли си. Фактор според мен е само обема и що -годе удобството за кола в такъв диапазон. Голфче също е супер машина, ама мен лично не ми допада.
    Огледяй се около себе си и виж коя е най -масовата кола?! Голф 2/3 и Астра... От тук части бол..

Поздрави и успех

Коментар

Колеги какво ще кажете за Renault Megane 1.6 90 кончета, седанче или хеджбег 98 нов; или Audi B4 1.8 90 коня 95; или VW Golf 1.6 75 коня 94. Спрял съм се на нещо от тези 3-те модела че ги гледах и ми харесаха, нов внос са и 4-те автомобила. Какво ще препоръчате от тях, мен ме клони към Audito, но все пак вие ще кажете кое е по добър избор.
      Последно редактирано от _mitaka_; 30-08-13, 03:18.
      Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Аудито от тези години по спомен беше с алумимиеви носачи и неизбежната смяна струва 1000 + лв без ремонта. Рено - по скоро НЕ. Некъдърна направа + сравнително скъпи части, а започнеш ли ремонт като видиш къде са забутани частите ти се до с@ра. Така, че най -добре немското - VW или Опел, японки също, останалото за тези пари е един ОГРОМЕН морски таралеж в гащога

Поздрави!

Коментар

Ауди В4 или А4? Щото В4 няма с тоя мотор ! A4 e с алуминиевите носачи.За рендето поддържам мнението на колегата-почне ли се с ремонтите -край няма! Голфа е сравнително добър вариянт за първи автомобил-здрав и евтин за поддръжка ,лесно се газифицира.

Коментар

Оpel или VW, е то нали Opel e Ecotec и се оплакват от тях че пипали масло там още какво беше...

Коментар

Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнение
              Оpel или VW, е то нали Opel e Ecotec и се оплакват от тях че пипали масло там още какво беше...
              Вземи да прочетеш малко в нета, не чакай да ти смелят информацията наготово. Не всички мотори на Опел са Екотек, ама требе да се чете. Писах ти преди, има специализирани форуми на марките, разрови се по тях и си прочети необходимото за да си избереш твоята марка и кола.
              Айде със здраве.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                Седни на шофьорската седалка, затвори вратата и се пробвай да си сложиш колана. Ако си над 80кг -абсурд!
                Не ръждясват само броните и стъклата.
                За тези пари има къде-къде по-коли от това НЕЩО.
                Над 80 кг съм и си слагам колана. Да ръждясва да ръждясва,колко да ръждясва-много по-малко от голф 3 сеат толедо или венто.
                Само аз ли не разбрах парите колко са?
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
                  Ауди В4 или А4? Щото В4 няма с тоя мотор ! A4 e с алуминиевите носачи.За рендето поддържам мнението на колегата-почне ли се с ремонтите -край няма! Голфа е сравнително добър вариянт за първи автомобил-здрав и евтин за поддръжка ,лесно се газифицира.
                  Аудито вероятно е В4, без алуминиеви носачи. Само че е 2,0 90 к.с. На мен ми идва тромаво и гори колкото 2,0 140 коня. Само дето данъкът му е по-нисък.

За Реното - хайде да не говорим приказки от женския пазар. Аз за 10 години съм имал, карал и поддържал три Рена - 19-ка, Меган и Лагуна. И винаги съм бил много доволен. И Винаги съм ги взимал, защото за същите пари разните му там Голфове, Астри, Вектри и Пасат са в много по-трагично състояние, по-стари и с по-малко екстри. Поддръжката на едно Рено не е по-скъпа от поддръжката на аналогичните му немски конкуренти. Части има всякакви и са на напълно нормални цени.

Аз наскоро прелиствах обявите за евтини коли - около 1000-1200 лв. От около 400 обяви по моите критерии, да си струваха не повече от 10-тина автомобила. Всичко друго дори и на снимка не става.

Митак, пълно е с евтини коли. Но повечето са дараци. Като за малко пари - гледай най-запазената. Не прави компромиси с ръждите. Гледай ги и отдолу - праговете и гредите да не са гнили. Качи се и задължително покарай избраната, ако може повечко. Не се хвърляй на първата видяна. Поинтересувай се как я е поддържал собтвеника, гледай дали е с добри гуми, има ли АГУ т.н. И не ходи много на далече от дома ти. Щото разочарованията са големи.
                  Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                    Аудито вероятно е В4, без алуминиеви носачи. Само че е 2,0 90 к.с. На мен ми идва тромаво и гори колкото 2,0 140 коня. Само дето данъкът му е по-нисък.

За Реното - хайде да не говорим приказки от женския пазар. Аз за 10 години съм имал, карал и поддържал три Рена - 19-ка, Меган и Лагуна. И винаги съм бил много доволен. И Винаги съм ги взимал, защото за същите пари разните му там Голфове, Астри, Вектри и Пасат са в много по-трагично състояние, по-стари и с по-малко екстри. Поддръжката на едно Рено не е по-скъпа от поддръжката на аналогичните му немски конкуренти. Части има всякакви и са на напълно нормални цени.

Аз наскоро прелиствах обявите за евтини коли - около 1000-1200 лв. От около 400 обяви по моите критерии, да си струваха не повече от 10-тина автомобила. Всичко друго дори и на снимка не става.

Митак, пълно е с евтини коли. Но повечето са дараци. Като за малко пари - гледай най-запазената. Не прави компромиси с ръждите. Гледай ги и отдолу - праговете и гредите да не са гнили. Качи се и задължително покарай избраната, ако може повечко. Не се хвърляй на първата видяна. Поинтересувай се как я е поддържал собтвеника, гледай дали е с добри гуми, има ли АГУ т.н. И не ходи много на далече от дома ти. Щото разочарованията са големи.
                    Като се замисля по ми допада седановото рено и е с най-много екстри от тези дето ги гледах; запазено е не се вижда да има гнило, тези дни ще ходи един познат да го погледне и той; не е регистрирано още; АГУ няма, но забравих да питам като го гледах обикновена газова ще стане или ще трябва и инжекцион 1.6 90.

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение

Точно Б4 е с този мотор 1.8 ми 90 мулета здрав прав и корав ,евтина подръжка

пп Тука май всеки пише каквото му дойде на ум ,пускам линк към„„ морбилето „„ за 1.8 /90 кс http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3wzlbc , не го пускам с цел търговия а за самия мотор дето го няма в Б4
                      Последно редактирано от jimito; 30-08-13, 17:25.
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        Точно Б4 е с този мотор 18 ми 90 мулета здрав прав и корав ,евтина подръжка

пп Тука май всеки пише каквото му дойде на ум ,пускам линк към„„ морбилето „„ за 1.8 /90 кс http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3wzlbc , не го пускам с цел търговия а за самия мотор дето го няма в Б4
                        Колега това дето ти го показваш е Б3 ето за тази Б4 говоря http://www.cars.bg/c363038 , както ти казваш не е с цел продажба само за показно за мотора....

Коментар

Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнение
                          Колега това дето ти го показваш е Б3 ето за тази Б4 говоря http://www.cars.bg/c363038 , както ти казваш не е с цел продажба само за показно за мотора....
                          Не обърнах внимние че е Б3 (за снимката става въпрос ) Но този мотор се вгражда и в Б4
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                            Не обърнах внимние че е Б3 (за снимката става въпрос ) Но този мотор се вгражда и в Б4
                            Това не е вярно! В4 не се произвежда с двигател 1,8!

90 к.с е ABT мотора, който е 2,0 литра

А Рено Меган 1,6 90 к.с е 8V и няма проблеми с обикновена газова.

***Погледни номера на двигателя. K7M 720 е 75 к.с, а K7M 702 е 90 к.с *** Да не стават грешки

Вече 16 клапановите си искат инжекцион
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Защо не погледнеш Мицубуши колт?
                              Двама колеги имат такива картинги и са много доволни...

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                                Защо не погледнеш Мицубуши колт?
                                И не само колт. Японците отдавна са доказали че правят автомобили. Нямат нищо общо с недуразумения от горепосочените Renault, Rover... и от сорта.
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X