Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra

Ясно тиграта не е подходяща за целта, значи ще е някой друг дарак както казва sonda. Ще обиколя и насам натам, като видя нещо ще споделя за мнение и в крайна сметка ще взема някоя машина.
    Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Ако не искаш екотек, търси Корса-дизел с Исузу мотор и си купи повече самобръсначки, че докато стигнеш до по-отдалечена цел си станал за бръснене.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Изключително съм недоволен от една "Вектра" 1997 г. 1,8 л. 16 клапана "Еcotec". Колата вървеше добре, бързо, скочих от около метър височина с нея по време на ремонтите на E79 и за голяма изненада й нямаше нищо по окачването, но-о-о-о по едно време започна да гасне в движение, после да не пали, сменяха й софтуера в "Булвария", баяха й, сменях ламбда сонда, датчици някакви - не и не. Изолацията по всички кабели почна да се рони като изгоряла, дисплей на радио, часовник и т.н. се скапа, изгоря ми два пъти бензинова помпа, климатикът даде фира, откачи се стъклото на шофьорската врата при затваряне с електрическото моторче, заклини и се пръсна - това навръх Нова година, преди отпътуване Остави ме една зима в Пампорово - е, дотътрих я на собствен ход до Смолян и там седя един месец докато пристигне поръчан отнякъде си нов разпределител на запалването, накрая скъса ангренажен ремък от блокирала водна помпа И това се оправи без кой-знае колко парични щети, но аз реших: НИКОГА ПОВЕЧЕ "ОПЕЛ"
        Ти си се видял в приключение направо. На твое място и аз щях да гледам на Опел по същия начин. А забравих да спомена че искам бензинова машина.

Коментар

Не знам за Тиграта, щото не съм влизал в такъв автомобил. Но в къщи имам една Корса 1.4/16V и от 2006г след първоначалното обслужване не се е налагало да я пипам. Крушките на Корсата се сменят по лесно , маслото не го бута, гори колкото и се сипе - около 8/100 . Но пък двама отзад се возят нормално ако е двувратка.

Коментар

Имам Тигра. Беше ми супер преди да се появи 3-тия член на семейството. Сега ми е излишна, ама жената има сантиментални чувства към нея и не ми дава да я продам. Щяла да я кара. Даже на шофьорски курсове се записа
            Грубо ми излизаше около 500 лв/година ремонти, масла, гуми и други подобни.
            Всичко по-горе писано за Тиграта е вярно:
            гори масло
            вози много твърдо
            на задните седалки е некомфортно за по-високи от 160см - удрят си главата в задното стъкло
            смяната на крушките си е проблемна - аз свалям фара
            задницата е много лека и има склонност към поднасяне... особено зимата

Въпреки изброените минуси на мен ми е голям кеф да я карам.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Не си обявил бюджет, ама като екзотика "Ровър-25". Като малки бегачки, кеф ти европейски като Саксо и 106 VTS и VTR или япончетата от Хонда и Сузуки. Като по-голяма Рено Меган Коуч, може даже и кабрио да набараш. Същото важи за Пежо 306, което има и една хубава модификация 306 S16.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Пак казвам, вземи на тате паджерото, като се "счупи", има място къде да се разтворят краката без да стърчи по един от всеки прозорец

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  По по-новия модел сигурно си падат. Ама това им е кажи-речи връстник.
                  Това кога е било пречка?

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                  Въпреки изброените минуси на мен ми е голям кеф да я карам.
                  То това е важното, другото е бошлаф.

Коментар

Ами бюджет, нещо така до към 2 000 за да не ме е яд ако стане нещо, а пък и като за вече моя си първа кола нещо по обикновено.

Коментар

Ако е опел,виж астрите,кадетите остаряха инъче по здрава кола не съм случвал,голф3 също и се вмества в бюджета
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Вече се разбрахме, че това е автомобил, по който девойките си падат. Та и това не е фатално.
                        Егати и девойките, ако още си падат! Първите имат вече внуци.
                        п.п. недей
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                          Първите имат вече внуци.
                          Някои неща са непреходни.

Само не казвай, че с Мерцедес-Бенц от 1928 година примерно, не можеш да впечатлиш актуална девойка. Нищо че номерът е минавал и пред пра-пра-пра-баба и.

Коментар

Ся без да се обижда някой, ама тиграта е основно женска кола или за метросексуалисти.
                            Пичеловките са едни други коли )))
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Ся без да се обижда някой, ама тиграта е основно женска кола или за метросексуалисти.
                              Пичеловките са едни други коли )))
                              Аз бих заложил на това за подобни цели !В ирак много ги караха такива !Ама бюджета е споменат вече а и гарантирам че бивши и бъдещи баби ще се вържат !
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ford-Mustang.jpg
Прегледи:1
Размер:106.0 КБ
ID:5513578
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Това кога е било пречка?
                                То на тия години и липсата на кола никога не е било пречка. Поне по мое време де.

Да, удобно е (имах хипарски Форд Транзит по онова време , че се и разваляше и наистина и наужким), ама нито е самодостатъчно, нито задължително условие.

Та, в тоя ред на мисли - колегата да си купи бус. Колкото по-хулигански, ръждясал и грозен - толкова по-добре. Като качиш вътре 10 маймуни, купона е постоянен и тотален.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X