Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избора на фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за избора на фронтера

При мен след включването на климатика мощността разбира се пада, но не е фрапантно и то на метан. Бях разглезен да се возя на кола с климатик преди това и те така... А дали климатика е екстра, или нещо наистина необходимо е друга тема. За мен лично е второто. Обърнахме го малко на лаф в тази тема, но ще е полезно за колегата :-)
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Екотека е претрупан двигател. Някакви щуротии има дето ако не бяха ги слагали щеше да е по "еко" ситуацията.
      Няколко отдушника, въздушен резонатор по пътя на въздуха, прахосмукачка някаква, двувалка в автомобил за по -тежки условия, допълнителен маслен радиатор със всичките му такъми, доколкото знам всичко пипат масло а моя пие направо...
      Като цяло съм изключително доволен от тормоза и резултата с джипката, обаче ако се вживявам всичко да е перфектно ще ми се вземе акъла(финансово).

Ако ситуацията е еб@ш и хвърляш, както е на запад ще е перфектно, ама видиш ли като станат на 20 години не държат тея екотеци.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Половината от тия претрупани глупости отлитат без това да се отрази отрицателно на работата на двигателя- визирам прахосмукачката и нейните системи. Двата вала според мен са по-скоро предимство,а масления радиатор си е направо голяма екстра ( особенно при тежки условия на работа) А по спомен дори и С20SE има маслен радиатор И за пиенето на масло си има лек,но той е свързан по-скоро с кадърни майстори и извесна сума пари Темата отиде "у лево" с тия екотеци,ама от друга страна колегата които я пусна не се обажда, та знам ли-може да е полезно на някой все пак.Ако ли не модераторите ще забършат ненужното.

Коментар

Чета ви мненията.От голяма полза ми е всичко казано от вас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X