Колеги дайте съвет.Искам да си купя опел фронтера на бензин 97-98г може и 96г, но да има климатик.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за избора на фронтера
Свий
X
-
От: Помощ за избора на фронтера
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеЗависи-ако търси къса база..2.0 x20se съшо е вариянт..ама май жълта е най-добре!
Както някой ще напише... но сега се надявам да го изпреваря, има много изписано по темата, колега!Но все пак майтапа на колета е уместен. Добре е да уточниш каква база джип искаш, мислиш ли да минаваш тънко с горивото и други подобни...
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Моделите с климатик на къси бази от това време са малко по-рядко срещани. Това поне са моите наблюдения от преди почти 3 години, когато търсих моята. От три коли една има климатик, нещо такова. Търси модела с по-новото табло, мотор и задно окачване, т.е. след някой си месец на 96-та година.ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от bukoveca_89 Преглед на мнениеБлагодаря за информация та колега.ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Аз съм с ОФА КБ 1994г. , бензин / газ , харчи ми 17-18лв./100км. смесено ГАЗ , върви със 130-140км./ч. , вдигана е и е с големи гуми 255/85/16 , проходима е , но за дърпане на платформа не става ...
Относно двигателя - гледай да не Екотек ...
Стария двигател си е здраво желязо !
Проверявай за течове по диференциалите и задния кардан !
Задължително пробвай 4х4 бързи и бавни , за да няма изненади ...
Успех ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от icakat Преглед на мнениеОтносно двигателя - гледай да не Екотек ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеИ кое точно му е по-скъпото на поддръжката ? Две паразитни ролки на ангренажния ремък има повече от C20NE!
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнениеЩото къса база от тия години Ecotec няма! Има C20NE и X20SE!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар