Колеги дайте съвет.Искам да си купя опел фронтера на бензин 97-98г може и 96г, но да има климатик.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Помощ за избора на фронтера

Свий

X
- 

От: Помощ за избора на фронтера

Жълта, ама с лилав салон!Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеЗависи-ако търси къса база..2.0 x20se съшо е вариянт..ама май жълта е най-добре! 
 Както някой ще напише... но сега се надявам да го изпреваря, има много изписано по темата, колега! Но все пак майтапа на колета е уместен. Добре е да уточниш каква база джип искаш, мислиш ли да минаваш тънко с горивото и други подобни...

ОФА КБ X20SE + метан Но все пак майтапа на колета е уместен. Добре е да уточниш каква база джип искаш, мислиш ли да минаваш тънко с горивото и други подобни...

ОФА КБ X20SE + метан
 Коментар
- 

Моделите с климатик на къси бази от това време са малко по-рядко срещани. Това поне са моите наблюдения от преди почти 3 години, когато търсих моята. От три коли една има климатик, нещо такова. Търси модела с по-новото табло, мотор и задно окачване, т.е. след някой си месец на 96-та година.ОФА КБ X20SE + метан
 Коментар
- 

Е нищо... питайПървоначално публикуван от bukoveca_89 Преглед на мнениеБлагодаря за информация та колега. ОФА КБ X20SE + метан ОФА КБ X20SE + метан
 Коментар
- 

Аз съм с ОФА КБ 1994г. , бензин / газ , харчи ми 17-18лв./100км. смесено ГАЗ , върви със 130-140км./ч. , вдигана е и е с големи гуми 255/85/16 , проходима е , но за дърпане на платформа не става ...
 Относно двигателя - гледай да не Екотек ...
 Стария двигател си е здраво желязо !
 Проверявай за течове по диференциалите и задния кардан !
 Задължително пробвай 4х4 бързи и бавни , за да няма изненади ...

Успех ...
 Коментар
- 

Доколкото разбрах се търси фронтера къса база произведена между 96 и 98 г. Тия години няма къса с екотекПървоначално публикуван от icakat Преглед на мнениеОтносно двигателя - гледай да не Екотек ...

Коментар
- 

Преди като карах вектрата, бях активен в другия - опелския форум, от колегите с екотеци съм се наслушал на какви ли не плюсове и минуси... затова написах накратко най-основното, щом казваш че само с въпросните две ролки е по-оскъпяващото, ще се съглася с теб от гледна точка, че все пак го казваш от личен опит с въпросния екотекПървоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеИ кое точно му е по-скъпото на поддръжката ? Две паразитни ролки на ангренажния ремък има повече от C20NE! 

Точно така Влади, плюс това да кажа на колегата пуснал темата да има напредвид че повечето такива фронтери с климатик, обикновено са допълнително монтирани, най-вече внос от Италия, лично аз много исках да слагам климатик, но един познат имаше такава фронтера КБ с климатик, направих един кръг с нея и в момента в който включих климатика, все едно съм дръпнал ръчната или карам по баир на 4-та, мъка ти казвам беше карането, е охлаждането беше приятно, но така стана мудна при включване на климатика че изобщо се отказах да слагам клима и да мъча и без това слабичкия мотор за това тежко купе.Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнениеЩото къса база от тия години Ecotec няма! Има C20NE и X20SE!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар