Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шарнири проблем!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: шарнири проблем!!!!

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
    А кажете има ли доволни, недоволни и защо. Ако се прави качествено и изгодно, не виждам защо треа да трошим по около 100 лв. за шарнир ( за Паджерото ми) и пак да си мислим - "абе кой знае пак какъв метнак са ми дали..."

На споменатото място ми рециклираха накрайниците на кормилните щанги.

Първи тур (май е било пълнене с някаква пластмаса) - за има-няма 1500 км се разхлопаха.

Направих рекламация и ми ги правиха наново, като при това ми заявиха, че друга рекламация нямало да приемат, защото съм бил карал офроуд.

Е, оттогава минах около 6000 - 6500 км - накрайниците са отново разхлопани ...

Ако тръгна пак да ги рециклирам, май лека-полека ще докарам харча до цената на едни нови ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
      fanatic-дай няква цена
      Не помня точно но май беше 35 лв. на шарнир, аз бях намерил нови за тази цена, но там преди години съм си правил окачване и бях доволен та затова пак там. Незнам на Чавдар за накрайниците но мойте шарнири не са мръднали.
      no signature no problems

Коментар

А най интересното е,че шарнирите ми са чисто нови и имат гресьорки но познайте дали може на стигне до тях такаламита./Китайски сглобки от зрънчо/

Коментар

Мда, пари и труд на вятъра. Аз вчера разглеждах един оригинален японски шарнир (долен) за Исузу. Гресьорката си е заводски отлята в шарнира и е леко завъртяна настрани. Иначе е 1:1 с Фронтеровия, който е без гресьорка. А тези с вертикалната гресьорка са най-голямата пръчка. Да се похваля-смених паразитния хебел с Исузов и сега управлението е съвсем различно. Абе почти като на нов автомобил
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Всеки шарнир или накрайник при Исузуто е с гресьорка и на практика е неубиваем, ако се гресира редовно. При мен почти нямаше нещо здраво по колата, но тези неща си бяха ОК. Трябва и маншончетата им да за здрави и си решаваш проблема за мноого време. Щом стават не се замисляй.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
              А най интересното е,че шарнирите ми са чисто нови и имат гресьорки но познайте дали може на стигне до тях такаламита./Китайски сглобки от зрънчо/
              дай малко снимки хората да видат с какви боклуци караме
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ето!..
                Прикачени файлове

Коментар

Тия шарнири жълти ли са или така ми се струва? Това е четвъртата "модификация" която виждам . Поне има ли някакъв намек за произхода им?
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Уж са немски???? Ама мааай не?Виждате ли къде се намира гресьорката?Трудно е за гресиране нали?..А виждате ли амортисьора ми в какъв вид е?

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Тия шарнири жълти ли са или така ми се струва? Това е четвъртата "модификация" която виждам . Поне има ли някакъв намек за произхода им?
                      да жълти са не си се излъгал,нямат никакви надписи по тях най-вероятно са гаражна сглопка даже на стефан навивах нова резба на гресьорката защото оргиналната първите навивки липсваха
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

А самата гресьорка беше алуминиева..Не е ли странно?

Коментар

Леле ужасно изглежда и звучи! явно са някакви боклуци. А амортисьора ти е заминал здраво.
                          no signature no problems

Коментар

А може ли да се сменят само маншоните на шарнирите. Моите са напукани да не кажа скъсани и дори да е здрав шарнира няма да е за дълго.

Коментар

Аз лично не съм сменял,но съм чувал,че от "Москвич"412 -долните маншони стават.Сменяй докато е време,че аз точно поради това се наложи да купя нови шарнири.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                                А може ли да се сменят само маншоните на шарнирите. Моите са напукани да не кажа скъсани и дори да е здрав шарнира няма да е за дълго.
                                тука мога аз да кажа от опит, могат със сигурност и преди около месец моите ги смених, най добрия вариант е да знаеш магазин разполагащ с разнообразие от такива, и след като свалиш шарнира на място да избереш най подходящия. ако шарнира е здрав направи го навреме и ще си спестиш и пари и главоболия от рода на новия дали ще излезе сполучлив или не.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X