Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОДХОДЯЩО МАСЛО ЛИ Е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОДХОДЯЩО МАСЛО ЛИ Е

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    ... Човекът се старае да сипе правилното масло. ...
    Човекът си е намерил масло на цена, която му харесва, и ще си го сипе, каквото и да му приказваме тук. Правилното масло за LSD е масло за LSD. Не е задължително непременно да е синтетика 75w140. На някои по-стари джипки в книжките се препоръчват и някои минерални масла за LSD.

А за острото си прав, ама съм се нагледал на резултати от "икономии" ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря колега Alexfield, вече го поръчах от сайта.
      ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
      ТЕЛ;0876228770

Коментар

Колега РАКИШИ ще е ценно след време да споделиш впечатления от това масло.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Разбира се,с удоволствие.
          ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
          ТЕЛ;0876228770

Коментар

Аз вече 2ра година карам с MANNOL 75W140 Sinpower 4X4 и12000км и нямам забележки.

Коментар

Седма година с тутела, без проблем. Но сега като се замисля пишейки това, май баща ми е минал вече над 60 000 км . Трябва пак да го сменям.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                Седма година с тутела, без проблем. Но сега като се замисля пишейки това, май баща ми е минал вече над 60 000 км . Трябва пак да го сменям.
                Седма година ли , ми че аз мислех че се сменя на 2 години и това лято мисля да го сменям пак, мисля че е по-благоприятно за дифа особено за лсд-то

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                  Седма година ли , ми че аз мислех че се сменя на 2 години и това лято мисля да го сменям пак, мисля че е по-благоприятно за дифа особено за лсд-то
                  Не помня точно, за на колко години, но по принцип се сменя на 50 000, ако не греша и на 25000-30000, ако газиш по-често във вода. В скоростите е на 30 000 и 15 000, ако газиш във вода.
                  Божеее, ми то на скоростие отдавна му е за смяна на бащицата. Трябва да го предупредя. Е затова се прецакват скорости и дифове и после ...

niki76, ако четеш това, погледни тефтера на твоята.

Коментар

Маслото на двигатателя го сменям всяка година, независимо от малкия пробег който правя на година около - 5000км, на скоростите го сменям на две смени на маслото на двигателя и маслото в дифовете на 2 години, сигурен съм че може спокойно и повече да кара, но аз изпитвам удовлетворение от по-редовната поддръжка на Фронти

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                      Маслото на двигатателя го сменям всяка година, независимо от малкия пробег който правя на година около - 5000км, на скоростите го сменям на две смени на маслото на двигателя и маслото в дифовете на 2 години, сигурен съм че може спокойно и повече да кара, но аз изпитвам удовлетворение от по-редовната поддръжка на Фронти
                      По принцип наистина е най добре двигателното да се сменя на година а не на пробег.
                      Това е в случай че не са надвишени 10000км.
                      Opel frontera 2.4i

Коментар

Аз като търсех масла за обслужване на моята Фронтера в Чефин( които са вносители) ми казаха че въпросната Тутела В140 няма добавка за LSD.Дори звъняха някъде да потвърдят със сигурност.Не си взех от него а Кастрол но всеки се решава ....

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
                          Аз като търсех масла за обслужване на моята Фронтера в Чефин( които са вносители) ми казаха че въпросната Тутела В140 няма добавка за LSD.Дори звъняха някъде да потвърдят със сигурност.Не си взех от него а Кастрол но всеки се решава ....
                          Ако си бяхте направили труда с продавача в Чефин да прочетете етикета щяхте да видите че има добавка за ЛСД. ама що пък да четете ...
                          Николай Георгиев 0+
                          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                            Ако си бяхте направили труда с продавача в Чефин да прочетете етикета щяхте да видите че има добавка за ЛСД. ама що пък да четете ...
                            Което за пореден път потвърждава, че писането е в пъти по-лесно от четенето...
                            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

СМених Маслата и започна някакво виене отпред! Сега какво да правя?

Коментар

Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнение
                                СМених Маслата и започна някакво виене отпред! Сега какво да правя?
                                Зимаш един чук и един пирон,легаш под джипката и праиш дупка в което гърне си харесаш-край с виенето,гарантирано.

А сега сериозно,ами може да вие от 101 неща и на 101 места.Кажи поне как вие-на завой ли,при ускорение ли,при включено двойно ли.... и т.н.Ясновидци тук няма,за съжаление.
                                Последно редактирано от gimax; 26-03-14, 17:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X