Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ПАЛЕНЕТО НА БЕНЗИН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ПАЛЕНЕТО НА БЕНЗИН

Здравейте, от лятото съм с бензинова фронтера с АГУ , която от известно време отказва да пали на бензин, а един път препалена на газ вече си пали нормално на бензин.
    Помогнете със съвет.

От: Проблем с ПАЛЕНЕТО НА БЕНЗИН

Бензинова помпа ?
    СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
    ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

На газ лесно ли пали ? Горивния филтър, сменяван ли е скоро ?
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Изтърва ти или клапана за излишното гориво или клапана на самата помпа , и връща горивото обратно в резервоара.

Коментар

Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнение
          Изтърва ти или клапана за излишното гориво или клапана на самата помпа , и връща горивото обратно в резервоара.
          И аз имам същия проблем. Има ли такива клапани като отделна част, да сложа на двата маркуча по един?

Коментар

Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнение
            И аз имам същия проблем. Има ли такива клапани като отделна част, да сложа на двата маркуча по един?
            Клапана стои на рейката на дюзите колега, няма как да го закачиш на маркучите

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
              Клапана стои на рейката на дюзите колега, няма как да го закачиш на маркучите
              Колега може ли да се смени само този клапан или трябва и рейката и ще може ли снимка или някаква схема за да мога да разбера кое точно е клапана?

Коментар

Може да се смени и само клапана. Ето и как изглежда при мен
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image1134.jpg
Прегледи:1
Размер:50.3 КБ
ID:5464197Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image1135.jpg
Прегледи:1
Размер:46.5 КБ
ID:5464198

Коментар

Шести бушон в бушонния блок, 15А - мериш при контакт ако има ток нямаш помпа, какви клапани ви гонят, рейки ще сменяте.Клапан може да пуска много или малко, но ще пуска, а рейката е квадратна тръба на която са куплирани дюзите, на нея какво да и се случи?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Шести бушон в бушонния блок, 15А - мериш при контакт ако има ток нямаш помпа, какви клапани ви гонят, рейки ще сменяте.Клапан може да пуска много или малко, но ще пуска, а рейката е квадратна тръба на която са куплирани дюзите, на нея какво да и се случи?
                    Чел си разсеяно първия пост . :

Първоначално публикуван от frfespa Преглед на мнение
                    ...... а един път препалена на газ вече си пали нормално на бензин.
                    ......
                    Клапана дали пуска много или малко е по-маловажно от това да пуска еднопосочно. Ако не затваря плътно , то е допустимо при двигател в покой бензина да се връща в баката . И тъй като бензиновата помпа задейства след завъртането на стартера , то също така е нормално да не пали веднага . Все пак бензина трябва да стигне от баката до смукателния колектор .
                    Това обаче става (при всичко останало в изправност) за максимум 7-8 секунди.

...така че има нещо гнило тука , ама колегата от един месец не дава признаци за съпричастие - да видим до къде я е докарал.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Здравейте, бензиновата помпа подава бензин на импулси в продължение на 20 секунди има около 15 няма.

Коментар

Да на газ пали, горивният филтър го смених но пак продължава да подава бензин на импулси, докато подава двигателят се форсира след секунди заглъхва и загасва, а ако го превключа в движение при загрят двигател си върви.

Коментар

Здравейте, бушона е здрав, но започвам да си мисля дали самата помпа няма някакъв филтър в резервоара?

Коментар

Да,има финна цедка в резервоара! Провери и релето на помпата!

Коментар

Има ама е по скоро цедка на сондата и би могла да се запуши

пп. колегата ме изпреварил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X