Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на фронтера Б дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Повдигане на фронтера Б дълга база

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
    колегата Павел Василев е пропуснал най-истинския лифт - с готов кит от типа на Calmini! Всичко друго си е компромис (особено отпред, там само с натягане на торсионите намаляваш хода надолу). За съжаление в БГ няма кой да го внесе на разумна цена....
    п.п. от Крън ми обявиха цени, от порядъка на 80-120 лв. на бр, и аз лично предпочетох готови за около 58 паунда(човек ми ги донесе от ЮК)
    Преди 3 дена ходих до село Крън и си поръчах по високи пружини за тераното стандартни 415мм поръчах 485мм и ми излязоха 148 лева двете не смятам , че е скъпо даже никак .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
      Преди 3 дена ходих до село Крън и си поръчах по високи пружини за тераното стандартни 415мм поръчах 485мм и ми излязоха 148 лева двете не смятам , че е скъпо даже никак .
      ми моите ми стъпиха на 140, така че и крънските не са скъпи, но по телефона ми обявиха някаква плаваща цена + изискване за чертежи, или мостра + евентуални куриери или ходене до там, та предпочетох готови. Както и да е де - важно е че има алтернативи....

п.п. абе нелифтвана фронтера Б дълга, колко беше на задния калник с оригиналния размер гуми?
      Последно редактирано от bushiDO; 18-01-13, 23:10.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

При мен е 84 см.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X