Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опел Монтереи - Проблем с бавните.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Опел Монтереи - Проблем с бавните.

С кой Монтерей си? Включваш ли първо 4х4? Както е писано по-горе, пробвай да дръпнеш по-силно. Най-вероятно не е дръпнат лоста докрай. На Isuzu Trooper 3.0 не се натиска надолу.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Лоста си отива на мястото обаче не тръгва все едно съм на неутрална и давам газ , със монтерей 3.1 Д съм на интерколера пише Исузо.
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Здравейте отново колеги, имам още един въпрос към вас , когато карам на 4Н трябва ли всеки път да включвам хъбовете и за какво по точно служат те.

До сега един път го карах в кал и направих следното , слязох включих хъбовете качих се включих 4Н и карах , чак когато излязох от калта тогава изключих хъбовете и 4H, мисълта ми е дали примерно всеки път в такава кал или сняг трябва да включвам хъбовете или само от вътре с лоста на 4Н.

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
          Здравейте отново колеги, имам още един въпрос към вас , когато карам на 4Н трябва ли всеки път да включвам хъбовете и за какво по точно служат те.

До сега един път го карах в кал и направих следното , слязох включих хъбовете качих се включих 4Н и карах , чак когато излязох от калта тогава изключих хъбовете и 4H, мисълта ми е дали примерно всеки път в такава кал или сняг трябва да включвам хъбовете или само от вътре с лоста на 4Н.
          Не е лошо да отделиш време и да се запознаеш с устройството на 4х4, може да попрегледаш темите в подфорум опел или да потърсиш из форума, ще намериш отговорите които търсиш и ще ти се изяснят много други неща за които даже не подозираш.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Не е лошо да отделиш време и да се запознаеш с устройството на 4х4, може да попрегледаш темите в подфорум опел или да потърсиш из форума, ще намериш отговорите които търсиш и ще ти се изяснят много други неща за които даже не подозираш.
            Да , колега и преди съм чел но сега ще се замисля по сериозно.

Коментар

Успя ли да я подкараш на 4L колега, какво стана ? А хъбовете принципно зимата се заключват и действаш с лоста но както и колегата ти каза добре е да опознаеш принципа на машината за да не строшиш нещо. Успех !
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

4Л си ги включва но не тръгва , ходих на майстор и каза , че не ми работят бавните, тези дни ще го разглобяваме да видим какво ще излезе.

Коментар

Нищо не каза и за 4х4. Откъде се включва? От копче на таблото ли или от лоста? Ако е с копче, включваш ли го преди да се опиташ да включиш бавни?
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Просто раздатката е празна кутия.Или по точно полупразна
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

От лост е , не е от копче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X