Здравейте колеги , днес си купих по горе посочения джип и имам проблем с бавните, когато ги включа зелената лампа на таблото си свети включвам на първа скорост пускам съединителя давам газ и не тръгва , стои като , че ли не е на скорост. Някакъв чалъм ли има при включването им или има проблем с бавните.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Опел Монтереи - Проблем с бавните.
Свий
X
-
От: Опел Монтереи - Проблем с бавните.
Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеАми включвам на 4N , нали 4N са бавни 4L бързи ?
позициите на почти всички джипки са 2H - бързи само заден мост, 4H- бързи преден и заден мост - САМО за хлъзгави терени (кал, сняг, трева) НИКОГА не включвай 4H на асфалт или каквато и да било друга настилка, дори на мокър асфалт недей, следващата позиция е N - неутрална, както описваш на тази позиция като включиш на скорост и пуснеш съединителя колата не се движи, последната е 4L - преден и заден мост - бавни, и за тях важи правилото за хлъзгав и сух терен.
Поздрави !
п.п. с колегата сме писали заедно
Коментар
-
Моя грешка съжелявам, 4L когато го включа е все едно на неутрална скорост не тръгва , при 4H си тръгва. Въпроса ми е защо не тръгва на 4L , аз ли не го включвам както трябва или има някакъв чалъм ?Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
Коментар
-
Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнениеМоя грешка съжелявам, 4L когато го включа е все едно на неутрална скорост не тръгва , при 4H си тръгва. Въпроса ми е защо не тръгва на 4L , аз ли не го включвам както трябва или има някакъв чалъм ?
Коментар
-
Твърде вероятно е да не можеш да включиш 4Л щото не е пускано отдавна и не влиза лоста, добра идея е да махнеш маншона отгоре, има и долен маншон който като се измъкне и пречи на лоста. Иначе тази раздатка няма неутрална и не се натиска нищо за да се включи, единственото изискване е да си на нулева и да си спрял.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар