Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И Аз вече с Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И Аз вече с Фронтера.

ти как го каза, все едно ще ги пращат от Варна до София.... пък и цените един твърди....
    no signature no problems

Коментар

колега, гледам, че и ти си го закъсал за фарове като мен - провери и този вариант: http://seekpart24.com/bosch/headligh...100433&at=8485 . От сайта съм поръчвал амортисьори пратиха ги бързо и сравнително евтино. Другия вариант е от rockauto, където са на смешни пари частите, но там после е врътка с мита, ддс и т. нт....

п.п. аз иначе си реших проблема с фара, но при мен пострадаха (точно на Бъдни вечер ) само 4те монтажни "израстъка".
      Последно редактирано от bushiDO; 31-12-12, 15:07.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        колега, гледам, че и ти си го закъсал за фарове като мен - провери и този вариант: http://seekpart24.com/bosch/headligh...100433&at=8485 . От сайта съм поръчвал амортисьори пратиха ги бързо и сравнително евтино. Другия вариант е от rockauto, където са на смешни пари частите, но там после е врътка с мита, ддс и т. нт....

п.п. аз иначе си реших проблема с фара, но при мен пострадаха (точно на Бъдни вечер ) само 4те монтажни "израстъка".
        Не са ми такива фаровете пък и като им гледам цените .......

Коментар

Фронтерката вече регистрирана.Едни 70км тестове предимно заради автомата(много мазно сменя скоростите) и окачването.Представи се доста добре .По мой впечатления доста по добра машина е от Маверика що се отнася за возия и удобство с изключение на задните седалки(много са ниско до пода).Всичко и работи иначе доста е запазена.Още издирвам фар , резервна гума 245х70х16 и допълнителният фар от булбара.Утре ще си има нов акумулатор(още се колебая между Exide 77Ah и Берга 70Ah) и масла.Някакви идеи от къде да си взема въздушен филтър(в Опел 70лв) и термостат(в магазин Опел 260лв) на сносни цени.

Коментар

ако видиш цените в БГ няма да ти се струват толкова плашещи - дано намериш по-приемлив вариант! За въздушния филтър помисли за вариант от постоянните, миещи се - и те излизат 70-100 лв. За акумулатор слагай най-големия, който събереш, още повече, че си с дизел.
            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
              Фронтерката вече регистрирана.Едни 70км тестове предимно заради автомата(много мазно сменя скоростите) и окачването.Представи се доста добре .По мой впечатления доста по добра машина е от Маверика що се отнася за возия и удобство с изключение на задните седалки(много са ниско до пода).Всичко и работи иначе доста е запазена.Още издирвам фар , резервна гума 245х70х16 и допълнителният фар от булбара.Утре ще си има нов акумулатор(още се колебая между Exide 77Ah и Берга 70Ah) и масла.Някакви идеи от къде да си взема въздушен филтър(в Опел 70лв) и термостат(в магазин Опел 260лв) на сносни цени.
              Акумулатор влиза Ексайд 95 ампера 250 лв. Филтър на филтрон 21 лв. термостат Италиански 90 лв.
              no signature no problems

Коментар

Искаш да кажеш EXIDE 85Ah Premium защото май нямат 95Ah.На сточна гара са 240лв.

Коментар

Искаш да кажеш EXIDE 85Ah Premium защото май нямат 95Ah.На сточна гара са 240лв.
                  Да точно този беше, моя грешка....
                  no signature no problems

Коментар

Аз също ще подкрепя за EXIDEто, имам само положителни впечатления от него!!!
                    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Честито и дано ти служи вярно.

Коментар

Някой има ли впечатления от тези: Акумулатор 12V 102 (Ah) VARTA PROMOTIVE BLACK? Цената им беше около 237 лв. Като размер на кутията не знам дали ще се побере във Фронти (Външни размери на кутията 330/172/240 ).
                        Последно редактирано от alex_serviz; 02-01-13, 23:35. Причина: Допълване
                        Казано е:
                        -"Обичай ближния",
                        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Тия в официалните опелски магазини спят редовно на течение. Когато си търсех амортисьори влязох при един от дилърите - от нездраво любопитство - забиха ми цена 260 лв на амортисьор, ама ги нямали та с поръчка.
                          Питах ги: какви са?
                          Погледнаха ме многозначително: Явно беше че питам за нещо различно от дежурното "оригинални".
                          - Маслени или газови?
                          - Програмата не показва такива неща...
                          Ама 260 лв на ам с поръчка показва.

По питането ти: В едно от многобройните магазинчета на ул. Симеон си намерих въздушния филтър за 11 лв (ОФА ДБ 2.4). И твоят дори да е различен ще струва там някъде.
                          Акумулатор сложих Берга 91 Ач - най-големият, който се събра.
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Някой знае ли дали фронтерите Б имат някаква фабрична аларма или са само с чип в ключа.Дали с чипа става да се направи каско и при кои застрахователни компании.Благодаря предварително.

Коментар

Тцъ. Каскаджиите искат свирка като се отвори врата....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Някой знае ли дали фронтерите Б имат някаква фабрична аларма или са само с чип в ключа...
                                За имане - имат! Но аз моята все още не съм я разучил как действа...
                                Казано е:
                                -"Обичай ближния",
                                щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X