Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спирачни неволи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: спирачни неволи

Първоначално публикуван от Barona Преглед на мнение
    Аз съм с ОФА 2,2 16в ,но спирачните ми апарати са по скоро като на ОФБ понеже се води междинен модел .При мен положението с единия беше трагикомично буталото беше ръждясало зверски копки по около милиметър .И позатърсих в нета намерих някакъв тип от варна дето се занимава с спирачни комплекти по евтина варянт разбира се гумички+ бутало .Буталото ми излезе 45 кинта гумичките към 20 .Обаче докато си зглобявах щото то си е малко гимнастика и гледам на основното маншонче дупчица и айде на боклука и за нов комплект .Сглобих апарата обаче ме налегнаха странни мисли понеже между основния маншон и вътрешния пръстен имаше копчици ръжда и се зачудих дали да не си наммеря секънд хенд апарат ,но колегата лозан ме увери че е безмислено ако всичко е почистено и уплътненията са наред апарата ше си бачка без проблем .Бутало от по евтиния варянт се намира от марката FRENKIT а уплътнители пак от същата или на Seinsa .И при сглобяването трябва хубаво да се намаже въпросния ръб с смазката която е в комплекта ,всичко останало е гимнастика
    Можеш ли да кажеш крайната сума(с куриера)колко ти струва на края?

Коментар

От: спирачни неволи

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Можеш ли да кажеш крайната сума(с куриера)колко ти струва на края?
      Извинявам се че с такова закъснение пиша ,крайната сума беше към 47-48 лева за бутало + уплътнители и доставка от варна ,обаче понеже в единия маншон намерих дупчица и ги купих втори път от софия само уплътнителите ,та се изръсих още 19 кинта за втори комплект .Дали ще са Френкит или сеинса имам чувството че само кутийките са различни ,но сеинса не произвежда спирани бутала а само уплътнители .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X