Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде тампони за стабилизираща щанга за Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откъде тампони за стабилизираща щанга за Фронтера Б

Грес се слага на полиуретановите тампони. А разбитите тампони грес не ги оправя-само смяна

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ колеги ! Преди два дни смених тампоните на предната стабилизираща щанга на моята Фронтера Б КБ 2.2 ДТИ 99 г. След известно обикаляне и мерене по магазините намерих подобни на оригиналните тампони .Казвам подобни защото като размер са точни само се наложи да ги сцепя отстрани като оригиналните за да могат да се нахлузят на стабилизиращата щанга .Купих ги от магазин за японски автомобили , продавача каза че са от ТOYOTA Hilux 8лева бройката .Надявам
      да съм бил полезен
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09505 (2).jpg
Прегледи:1
Размер:119.7 КБ
ID:5448095Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09512.jpg
Прегледи:1
Размер:122.5 КБ
ID:5448094

Коментар

Първоначално публикуван от ipdd Преглед на мнение
        Имам проблемпс фронтерата.За смяна са тампони –втулки на стабилизиращитехщанги отпред и отзад.В магазин на Опел казват, че всичко се продава комплект със щангата ,Но такава не се произвеждала.......Същият проблем е и със задните бяалетки.Друго - светва ми чека - ходих на диагностика в монтана - не знаят какво е.Само ми изчистиха грашката и това е.Забелязах, че като свети като подам газ веднага изгасва.Имам проблем и с паленето .Ако не ползвам джипа повече от два дни пали много трудно.Надявям се да ми помогнете.Благодаря предварително.
        Аз имам същите проблеми с чека и паленето, хващам се на бас, че ако си изчистиш ЕГР-а ще спре да светва докато не се задръсти пак, на мен пък ми писна да го чистя и затова направо запуших вакуумчето за управлението му и сега пак светва, но знам за какво . С тази гимнастика ми се подобри работата на двигателя даже и звука си промени.
        Паленето трудно е защото ти дърпа чъздух отнякъде и пали трудно докато подкачи гориво.
        Това твърдя от опит, но нека корифеите да се изкажат

Коментар

http://www.dbk-dimitrov.com/
          Обадете им се. Имат доста части за фронтера.

Коментар

Първоначално публикуван от hankruma Преглед на мнение
            ..... хващам се на бас, че ако си изчистиш ЕГР-а ще спре да светва докато не се задръсти пак...
            А аз се хващам на бас , че колегата или си е изчистил ЕГР-а още преди 3 години , или си е продал Фронтерата .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз миналата година поръчах втулки от ДИМИТРОВ Пловдив.
              Има ги за двете и бяха по 2-3 лв за брой.
              ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
              ТЕЛ;0876228770

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X