Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж оригинален Булбар Фронтера B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж оригинален Булбар Фронтера B

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
    В моя А-булбар се остъртга едно уно, от цялата му лява страна като в края на колата ламарината му беше потънала почти една педя навътре. При мен беше охлузен целият номер и драскотина на десния калник от движението на булбара. Много интересно, че булбарът ми не остана на една страна, а се беше върнал в средата на джипа. Това бяха щетите при положение, че в момента на удара аз потеглях и допълнително придавах усилие върху булбара. Бях виновен, отнемане на предимство на дясностоящ. Можеби ако нямах булбар щях да правя броня, а можи е да се усуче "муцунката" заедно с фаровете.
    До колкото ми е известно, основната функция на булбара е да пази от клони, а не от други коли, ако и да помага в повечето случаи. Иначе по дискавъри гледах изследване, че при удар на човек с ниска скорост при ролбар задължително има травми. Без ролбар може и да не пострада удареният човек. Не дай боже да се случва на никого. И затова мисля, че на фронтера Б, не го правят толкова агресивен и го "гумират".
    Да в Европа от 1999-а насам са забранени железни и плътни пластмасови булбари, затова ги правят меки, а на по-новите даже изобщо не ги слагат.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
      Би трябвало да имаш букси вътре между радиаторът и декоративната решетка, ако няма трябва да се види кабелите до къде отиват и да ги вържеш там, където им е мястото. Връзването на тези фарове към долните за мъгла противоречи на идеята им, а именно, че те са точкови за дълги светлини, и за това оригиналната инсталация се управлява от дългите. Да не говорим, че връзването на още 110 Вата към инсталация предвидена за само за 110 Вата ще претовариш релето и ще имаш ядове.
      Мерси колега...Намерих една букса която виси свободна, една ли е или са две?
      Subaru impreza 2.0 boxer, 2007
      Jeep Grand Cherokee 2.7CRD, 2004

Коментар

Две са буксите! Халогените светват заедно с дългите светлини!

Коментар

Гледам пишете "булбар" и давате примери, но защо слагате под един знаменател този от ОФА и пенопреновия булбар на ОФБ? Предназначението на пенопренчето на ОФБ-е няма спор изглежда доста "по-яко" джипката с него, пази боята на бронята при паркиране в градско каране, и най-важното е pedestrian friendly. Един от най-големите проблеми на високите коли в частност джипки, е че при среща с пешеходец винаги се получава едно на нула за жипа. За съжаление по статистики най-страдащите пешеходци са деца, а техните главички се падат точно на нивото на горната тръба на ролбара. Това което дава сигурност от една страна на шофьора е пагубно от друга за хората пред колата. Затова и вече не се предлагат метални брони от производителите, а и предният капак на новите коли го правят да "потъва" при среща с пешеходец в определени граници(забравил съм вече, но май трябваше 10-15см. да се смачка)
          И все пак след като брат ми блъсна моята Фронтера челно, повече си ми харесва новата ми предница:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:021535106-big.jpg
Прегледи:2
Размер:165.9 КБ
ID:5425123

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X