Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с превключване на лост автомат Фронтера 2.2dti 99г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с превключване на лост автомат Фронтера 2.2dti 99г.

оставете го момчето - от коли е ясно, че не разбира, иначе е свестен (приятелчета сме)
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
      оставете го момчето - от коли е ясно, че не разбира, иначе е свестен (приятелчета сме)

Грам не разбирам от коли...нищо че работата ми от 15 години е да управлявам и подържам има няма автопарк от 70 автомобила...Жоре явно съм с връзки...та...както и да е...новата придобивка поне ми доставя удоволствие, а удоволствието си има цена.
      Лошото е че се оказва, че частите са по евтини, агрегатите по надежно направени, по икономична при зададени еднакви параметри( вкл.4х4) да не говорим за возия, глезотии и комфорт...момчета освен да Ви пожелая да имате по малко проблеми и да превъзмогнете, заблудата от която сте обсебени...а именно че фронтерата е нещо повече от модернизирана уазка...поне да беше здрава кат нея...
      Subaru impreza 2.0 boxer, 2007
      Jeep Grand Cherokee 2.7CRD, 2004

Коментар

Първоначално публикуван от vivanov Преглед на мнение
        Грам не разбирам от коли...нищо че работата ми от 15 години е да управлявам и подържам има няма автопарк от 70 автомобила...Жоре явно съм с връзки...та...както и да е...новата придобивка поне ми доставя удоволствие, а удоволствието си има цена.
        Лошото е че се оказва, че частите са по евтини, агрегатите по надежно направени, по икономична при зададени еднакви параметри( вкл.4х4) да не говорим за возия, глезотии и комфорт...момчета освен да Ви пожелая да имате по малко проблеми и да превъзмогнете, заблудата от която сте обсебени...а именно че фронтерата е нещо повече от модернизирана уазка...поне да беше здрава кат нея...
        Спри се бе - тъкмо се издадох, че сме приятелчета, сега ме излагаш

Коментар

Не се заяждам. Дано наистина нямаш проблеми, ама досега не съм чул някой да ги е избегнал. Ма щом Фронтерата, (дето е кат' УАЗ-ка) ти се е видяла тегава, Гранда не знам .... И не говоря само от опит, придобит в нета .... Но щом те радва, карай си го със здраве. Лоша кола няма, дори и Нива да е.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

....... Нека постопли малко и ще му бая по-сериозно....
            .....топло къде март, до тогава ако се влоши предлагам студен гараж и топло кафе, да го мислим........
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              А, не критикувам. Просто в тая кола, дето му е в подписа си има заложени "бомби" още в завода. Които за съжаление са и доста скъпи за "обезвреждане".
              Не ставаше въпрос за теб а за колегата дето се е отървал!

За колегата vivanov: И аз къде,къде по хубави съм ги карал!И удобни и комфортни и с много глезотии..... ама като то спра на безиностанцията и ми се доревава (добре че не давам аз парите) но въпреки това!!!!А като ги вкарам в сервиз ................ да не говорим!Така че както казах и в предния пост всеки си знае!Щом си доволен от новата придобивка дано те слушка и да ти дава по малко ядове!
              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
              LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                .....топло къде март, до тогава ако се влоши предлагам студен гараж и топло кафе, да го мислим........
                Е, много си печен "Проблема" е, че за момента си работи и не знам дали ще може да разберем нещо, ама като изкочи време може да се домъкна с некви бири/вина да го доуплашиме и изчезне завинаги...

Коментар

.....ама като изкочи време може да се домъкна с некви бири/вина да го доуплашиме и изчезне завинаги...
                  От вино имам киселини, а бирата ми горчи, така че не употребявам ( старост нерадост, ко' да праи'ш) Преди 2-3 месеца правихме автомата на "redair". Вярно, че той маха и слага лоста, но не го чух да попържа кат'майстор и не помня да е имало някакви уяци. Питай го за тънкости и си/сте добре дошли, че и на него една печка за зимата е гласим да е сложим от пролетта....
                  Ще я сборим мамцомуикурник
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от vivanov Преглед на мнение
                    ...все пак това е опел...
                    Тия сме ги слушАли , слушАли ....

Само за протокола : От "Опел" към английския пролетариат идва емблемата и двигателя.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Тия сме ги слушАли , слушАли ....

Само за протокола : От "Опел" към английския пролетариат идва емблемата и двигателя.
                      а при некои екземпляри, комай и само емблемата

а дядо Владо - да знаеш, че ще те налазя... рано, или късно...

Коментар

а при некои екземпляри, комай и само емблемата

а дядо Владо - да знаеш, че ще те налазя... рано, или късно...
                        Имаше същата грижа с лоста докато беше моя тая на redair и се лекува както съм писал с обилно пълнене на някво масло в жилото и смазка на самата пружина при лоста.
                        Ама тая твоята нали е 3.2 и всичко и е различно та незнам
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Имаше същата грижа с лоста докато беше моя тая на redair и се лекува както съм писал с обилно пълнене на някво масло в жилото и смазка на самата пружина при лоста.
                          Ама тая твоята нали е 3.2 и всичко и е различно та незнам
                          Знам, че се майтапиш, но това подчертаното, държа да отбележа, че не съм го казвал
                          Иначе проблема при мен не изглеждаше като да заяжда заради липса на смазка, а по-скоро все едно нещо го блокира (бутона имаше милиметър 2 ход и просто спираше все едно опира някъде)... така и не разбрах какво е въпреки, че разглобих цялата пластмаса около лоста ... поне си понатегнах ръчната и смазах всички механизми на скоростния лост видими от към купето....сега работи де, ама както вика дядо Владо - до кога?

Коментар

Знам, че се майтапиш, но това подчертаното, държа да отбележа, че не съм го казвал
                            Иначе проблема при мен не изглеждаше като да заяжда заради липса на смазка, а по-скоро все едно нещо го блокира (бутона имаше милиметър 2 ход и просто спираше все едно опира някъде)... така и не разбрах какво е въпреки, че разглобих цялата пластмаса около лоста ... поне си понатегнах ръчната и смазах всички механизми на скоростния лост видими от към купето....сега работи де, ама както вика дядо Владо - до кога?
                            И аз така изтръпнах в един подземен паркинг, бутона като заварен, лоста все едно никога не се е движил... има нещо скапано там но така и не разбрах какво е. Има един механизъм който блокира лоста, електронно управляем е не съм стигал до него обаче....
                            no signature no problems

Коментар

това по-прилича на моя случай и май там ще да е заровено кучето - като се наканя ще го разцъвам (евентуално с помощта на Дядо) и ако излезе нещо ще пиша...

Коментар

това по-прилича на моя случай и май там ще да е заровено кучето - като се наканя ще го разцъвам (евентуално с помощта на Дядо) и ако излезе нещо ще пиша...
                                Брат ми ако прочете темата може много да каже, той я разхвърля до последната зегерка тая кутия, и то 2 пъти
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X