http://www.unitcat.ru/opel/4/856/J/0/13/12/ за тези трите нещица "10х" от А+ ми обявиха цена от 166 лв. Колеги търкалям си една ОФА Спорт 95 г. с c20ne. От време на време ми задържа предно ляво колело, спирачката по-точно. Установих, че имам мъничка пробойна при уплътнението на спирачното бутало и така стигнах до тези цени. Има ли по-евтин вариант или нещо друго да ме посъветвате или да си ги купувам. Апропо много съм доволен от моята ОФА.
Благодаря предварително на отзовалите се!
					Благодаря предварително на отзовалите се!

, респект към колегата ама не вади буталото с "гарги" ако не излезе с припомпване на спирачната помпа след като откачиш спирачния маркуч използвай сгъстен въздух може и с крачна помпа .Иначе за другото за почистването е прав ,но до колко ще изкара само с почистване божа работа ,най добре почистване комбинирано с смяна на уплътнител .
 , респект към колегата ама не вади буталото с "гарги" ако не излезе с припомпване на спирачната помпа след като откачиш спирачния маркуч използвай сгъстен въздух може и с крачна помпа .Иначе за другото за почистването е прав ,но до колко ще изкара само с почистване божа работа ,най добре почистване комбинирано с смяна на уплътнител .

Коментар