Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: фронтера

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    На твоята заводски са автоматични, както и на всички Фронтери А, които съм виждал впрочем, и са един модел.
    не са всички автоматични,зависи кво е искал тоя дето си я е взимал на времето

Коментар

Може, ама аз заводско изпълнение съм виждал само с автомат. Това не значи, че някъде няма и с ръчни, обаче....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
        На различните по възраст и модификация хъбовете различни ли са или са унифицирани/говоря за взаимозаменяемост?/
        Има и някакви с вакум ама те са на по-новите
        твойте са стандартни инерционни 6х17 са шлиците на полуоските, втора употреба са от 150 както каза Kudzov нови са по 1700 лв.
        но за късмет при isuzu има тонове.

А ако случайно са ръчни и има чукане/тропане от към колелата бягай далеч от тази фронтера
        no signature no problems

Коментар

А теоритично ръчните немогат ли да се сменят с автоматични?

Коментар

Могат и ако имаш ръчни, които искаш да смениш с автоматични, аз съм навит за бартер
            Неизвестен мъдрец

Коментар

aaaa не,не... доволен съм си от мойте ръчни,поне знам кога са спрени кога пуснати на 100 процента,просто ми е интересно ако някой ден нещо си отиде ко да правим

Коментар

И аз така предположих, ама да питам все пак....
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Има и някакви с вакум ама те са на по-новите
                  твойте са стандартни инерционни 6х17 са шлиците на полуоските, втора употреба са от 150 както каза Kudzov нови са по 1700 лв.
                  но за късмет при isuzu има тонове.

А ако случайно са ръчни и има чукане/тропане от към колелата бягай далеч от тази фронтера
                  Аз така или иначе избягах от тази фронтера,имаше куп дребни досади но основно нещо мотора беше стиснат здраво за шията, нещеше да се помръдне.Е ще потърся още.И изниква дилемата отново швейцарска или италианска?
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Не знам защо толкова държиш да е нов внос. Аз бих си взел от БГ (ако е поддържана добре разбира се). Колега от форума май продаваше по едно време. Защо не се свържеш с него и да си говорите. Ако дадеш някой лев повече, но вземеш читава копла, ще си спестиш много неприятни изживявания, а в крайна сметка, много е вероятно покупката да излезе и на далавера. При всяко положение, какъвто и джип да вземеш нов внос, приготви си минимум 500-1000 лв за най неотложните неща-масла, ремъци, филтри, гуми и т.н.
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Със този разход аз съм подготвен,но колата за която досега ставаше дума не беше нов внос.А разминаването идва просто защото искам по нова кола и като долна граница съм си определил 97".Също така и точно определен мотор -2.2 16v бензин.Горната граница се затваря от цената която съм готов да дам и то вътре не остават много коли-за нула време ще ги прекарам през сервиза на Влади.И дано късмета е с мен.
                      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Успех тогава, но от личен опит знам, че не винаги по-новото производство е по-добро от предишното, а и не винаги по-новата година означава по-добро състояние. Стискам палци и късмет...
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                          Със този разход аз съм подготвен,но колата за която досега ставаше дума не беше нов внос.А разминаването идва просто защото искам по нова кола и като долна граница съм си определил 97".Също така и точно определен мотор -2.2 16v бензин.Горната граница се затваря от цената която съм готов да дам и то вътре не остават много коли-за нула време ще ги прекарам през сервиза на Влади.И дано късмета е с мен.
                          За колебанието ти от коя страна да е вноса ще ти кажа че от Швейцария джиповете са с много корозирало ако не и направо гнило шаси, препаратите които хвърлят направо правят шасито на вестник, но винаги има вероятност някой да си е мил често колата отдолу и тя да е много запазена, а за Италия шанса е почти равен на 0 да попаднеш на нещо що-годе в приличен вид и добро тех. състояние
                          no signature no problems

Коментар

За корозията-ясно,и витарата ми е от там.Шасито все още е добре ,но купето го захруска.Претеглих още веднъж нещата после замижах и си поръчах кола от Швейцария.Дано да се улучи.
                            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Стискаме палци.
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                                Стискаме палци.
                                Благодаря. И една лична молба.Пратих на redair лс с молба да ми изпрати размерите на подложки за амове на витара но явно не го е видял.
                                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X