Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачни дискове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спирачни дискове

Бой! Много! Въртиш от всички страни!
    Не с почукване, а с ПоЧуКвАнЕ
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

пръсках обилно с WD-40 ,но явно му е нужно и време,иначе диска го млатя с гумен чук...тия дни ще пробвам пак... а нещо да ми кажете за тая гривна за АБС-а,тя заедно с втулката на лагера ли е набита или е едно цяло?

Коментар

Мисля че е едно цяло с фтулката която държи лагера.Гледах на свалена полуоска,но не си личи да е отделно от фтулката.
        ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
        Grand Cherokee 2.7
        GSM 0888148630

Коментар

Baron,в Белгия на Бош са 113,70;на ТРВ-107,20(евро)Избора е твой.Колев,(ф)втуклата,която държи лагера на задната полуоска е топла сглобка и е в ръкава.Къде и качиш АБС сигнала?
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
            Baron,в Белгия на Бош са 113,70;на ТРВ-107,20(евро)Избора е твой.Колев,(ф)втуклата,която държи лагера на задната полуоска е топла сглобка и е в ръкава.Къде и качиш АБС сигнала?
            Колега Жеко 47 явно пишеш без да си виждал.При фронтера гребена на ABS на задната полуоска е на самата Втулка(втуклата) и датчика "чете" от нея.Въпроса на колегата беше дали гребена и втулката са едно цяло или не!... а нещо да ми кажете за тая гривна за АБС-а,тя заедно с втулката на лагера ли е набита или е едно цяло? - аз поне с моя простия акъл така разбирам.
            П.П.А по въпроса за цените колегата така е решил,така е постъпил-http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=145618
            ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
            Grand Cherokee 2.7
            GSM 0888148630

Коментар

ВД не ти е нужно. С гумен нищо няма да направиш- с метален и трупче по барабана. Ако не стане - директно с чука по ръба на барабана. С болта и гумения чук е ако ги сервизираш редовно.
              На моята бяха минали няколко години без да са отваряни.

Коментар

Не каза младежа защо трябва да падне диска.Щот фатки много,нали.А корозията,Радо прави плътност като при топлата сглобка.Както е навън може и да се изгори окиса,не да се чака да омекне.Та многото бой-вибрации,ще разкъсат връзката.Ако дискът е за смяна-прибиване..И пазете резбите на шпилките,нали.Успех!
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

За стопляне може да няма вариант колегата - чукове колкото щеш. Аз започнах по същата схема преди 2-3 месеца. Пребих го от бой диска за да излезе накрая.
                  С резбите наистина внимателно. Не млатиш безразборно, ами с единични премерени удари!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X