Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тропане в задницата на фронтера Б дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тропане в задницата на фронтера Б дълга база

Тропането както се появи,така и изчезна днес на 100%,все едно не е било.Сега проблема е защо не тропа.Вероятно ще си имам тревоги с него в бъдеще!Благодаря на всички за помощта!

Коментар

Първоначално публикуван от mita4eto1977 Преглед на мнение
      Тропането както се появи,така и изчезна днес на 100%,все едно не е било.Сега проблема е защо не тропа.Вероятно ще си имам тревоги с него в бъдеще!Благодаря на всички за помощта!
      Както може да се предположи явно и при теб е било лед който се е бил насъбрал някъде!За сега не го мисли толкова това за бъдещето......
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от loweza Преглед на мнение
        Ако имаш степенки провери за лед по тях. Същото тропане го имам и аз - все едно ще ми падне колелото. Оказа се, че се образуват сталактони между купето и степенката и леда като се спука от вибрациите тропа ужасно. Дано това да е проблема. Пък не е задължително да е степенката - лед се трупа навсякъде.
        Тук е зарито кучето.Моята също в момента тропа неистово ,ама не ми е за първи път и съм подготвен.Щом падне всичкия лед-ама наистина всичкия-тогава слушай за тропане и ремонтирай.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Не се шашкайте и моята така се разтропва като стане студено и като се стопли спира.
          Отдавна се отказах да търся причината,явно е по рождение!
          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X