Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнение относно марка масло yacco

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за мнение относно марка масло yacco

Колеги,някой запознат ли е с въпросната марка масла,щото ми предстои закупуване на ОФА ТД 94г. същата като старата която за съжаление потроших. И като взема другата следователно трябва да и сменя маслото в двг на първо време а после и в другите възли. Значи препоръчаха ми въпросното масло,в реномиран сервиз,казаха ми че 10W40 YACCO е маслото за този двг. 14лв. за 1л. Моля споделете

От: Моля за мнение относно марка масло yacco

е те тука ги фалят http://citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=89&t=32344
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
      Колеги,някой запознат ли е с въпросната марка масла,щото ми предстои закупуване на ОФА ТД 94г. същата като старата която за съжаление потроших. И като взема другата следователно трябва да и сменя маслото в двг на първо време а после и в другите възли. Значи препоръчаха ми въпросното масло,в реномиран сервиз,казаха ми че 10W40 YACCO е маслото за този двг. 14лв. за 1л. Моля споделете
      ЯКОООО маслото е много ЯКО

колега не се занимавай с глупости, и грес да му сипеш пак ще върви известно време. Не виждам защо трябва да си правиш експерименти като оригинално ОПЕЛ масло от Булвария е 9 лв. литъра.

П.С. и е единственото масло с което опелите не харчат масло. Пробвал съм над 5 марки и все скъпи.
      Последно редактирано от fanatic; 17-10-11, 20:23.
      no signature no problems

Коментар

А между другото, смятам в скоростната и в раздатъчната кутия също да сипя 10W40 а в дифовете 75W140 или 85W140

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          ЯКОООО маслото е много ЯКО

колега не се занимавай с глупости, и грес да му сипеш пак ще върви известно време. Не виждам защо трябва да си правиш експерименти като оригинално ОПЕЛ масло от Булвария е 9 лв. литъра.
          Ъхъ, и аз карам с GM полусинтетика и съм доволен.
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

Yacco едно време беше много солидна фирма. Съществуват поне от 30те години на 20ти век. Ако не са си сменяли нещо собственици и ако не са станали нечий клон напоследък - няма причина да са се променили.

Като всички френски масла - много добро, и по принцип скъпичко.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Карам и мотора(Honda Africa Twin) и колата (ОФА 2.0) с такова масло,
              и не мога да кажа лоши неща
              Според мен това е марка на която не се правят ментета
              Cherokee WJ 4.0L- NP242
              Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Ако мотора яде масло ,то ще си иде със или без /якоо/.Пробвал съм вече на моя маслояд.Иначе с нищо не блести и да си струва по високата цена.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

При екстремно каране (повече магистрали и писта) за 6000км беше като пенлива боза въпросното яко...(говоря за Яко 5/40 VX1000 което се води доста висок клас). Демек аз повече няма да го повторя.
                  Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Витарника ми от 3-4 год е с такова масло навсякъде; Сааба и той. Нямам никакви забележки. Пробвах и някаква добавка за почистване на инжекционните дюзи от същата марка - никакъв или незначителен ефект.
                    Успех.

Коментар

Незнам за въпросното масло, но при положение че си има на GM което е и по-евтино............ми се струва безмислено!
                      !!!!!!!!Мое мнение!!!!!!!!!!!!
                      Както каза и Fanatic и аз съм сменил поне 4 вида "Страхотно" масло и единствено с GM колите ми (Все Опел Фронтера) спират да ми харчат масло.
                      Така че смятам че е безмислено да се правят експерименти за нещо за което много от нас са се убедили лично!
                      Всеки си хвали стоката.......и всеки има право да се убеди дали са прави или не!
                      Ние само можем да подадем лек жокер!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

В семейният автопарк се ползва само тази марка-двигателно и трансмисионно.

За джиповете вземам YACCO-VX300(двиг.).
                        Не мога да правя сравнения с други марки масла,тъй като не съм позвал .
                        Доколкото обслужването на "любимците " си правя сам мога да споделя следното:

1.На Фронтерата предното масло го смених на 7000км!!!!!!.
                        До около 6000км. пробег всичко беше наред ,но след това започна да "бута" -за мен това е индикация,че маслото е променило (изгубило) качествата си.Изобщо беше немислимо да се постигнат препоръчителните -12000км.(15 мес.)
                        Мисля си,че у нас каквото е качеството на горивата ,подобно е и на маслата,т.е. ник'во!

2.На Самурая съм го налял преди 2000км.
                        Знам ,че SJ413 по принцип ги водят "масларници" ,но засега маслото и на вид и количество е като токущо сменено!!!

Коментар

Първоначално публикуван от minchevp Преглед на мнение
                          В семейният автопарк се ползва само тази марка-двигателно и трансмисионно.

За джиповете вземам YACCO-VX300(двиг.).
                          Не мога да правя сравнения с други марки масла,тъй като не съм позвал .
                          Доколкото обслужването на "любимците " си правя сам мога да споделя следното:

1.На Фронтерата предното масло го смених на 7000км!!!!!!.
                          До около 6000км. пробег всичко беше наред ,но след това започна да "бута" !!!
                          Какво имаш предвид "бута"? В турбото ли?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                            Какво имаш предвид "бута"? В турбото ли?
                            бута бута, към ауспуха бута .
                            Само с GM не харчи. пробвал съм го вече с 3 фронтери и масла Valvoline, Castrol, ELF, Mobil 1, Motul, BP, повечето не е като да са от евтините но който иска с това да кара аз само споменавам....
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              бута бута, към ауспуха бута .
                              ....
                              Ами ....да , най-вероятно го гори!
                              Аз YACCO-то не го хваля...информацията която съм изложил е обективна.
                              Благодаря за дадения жокер.
                              Следващия път ще налея GM!

Да разбирам ли,че с GM пробега от 10-12000км. е без проблем?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X