Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мирис на изгоряла гума в купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мирис на изгоряла гума в купето

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
    Колеги, кажете все пак нещо за гърнетата. Заварих скъсаната тръба, но това е временно решение. Всичко е много изгнило. На няколко места питах за гърне и цената, която чух, е 120-150лв. за задното с тръбите. Реална ли е тази цена или има и "по-тънък" вариант?
    Може би не е точно отговор за теб,но относно цена тука във Варна видях отремонтиран целия ауспух след катализатора до края, напълно нов - две гърнета и тръбите за 130лв. Правят ги някъде във Белослав, оставяш колата и след няколко часа си я взимаш готова.
    Харесох видяното, доста добре изглеждаше!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      В сервиза за "грънци" на околовръстното между Пушкин и Борис III ми обявиха цена около 220-250 лв. за всички грънци и тръби (без задната, щото вече я смених срещу 60 лв.). Едва ли ще намериш "по-тънко" освен при арабите, но не ти препоръчвам. За икономия 50 лв. ще се псуваш после.
      Тази част на околовръстно ми е далече, но видях, че имат сервиз и магазин в Дружба. Ще намина от там следващите дни и ще пиша каква цена обявят.
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Колега и аз имам подобен проблем, само че на мен ми мирише изпод задният ляв калник. Усеща се при градско каране като сляза от колата. Мирише на изгоряла гума. Става дума за ОФА КБ.

Коментар

Колега не ти препоръчвам Мкомплект 33 , познавам създателя му и знам каква стока вкарва . Бих ти препоръчал АСПО те са на 4-ти километър много по-качествени са им ауспусите аз с тях работя от години вече . Мкомплект 33 всички ревът от там не спазват кобатурата и конете на двигателя и т.н гърнетата им карат най-много 1 до 1.3 месеца . Аспо са със 2 годишна гаранция на ауспусите им а карат много повече. Не го приемайте като реклама све пак се занимавам с това . Ако искаш мога да проверя но във понеделник за какви парички става дума в АСПО .
          Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

И от мен:
            -1 за Мкомплект 33
            и
            + 1 ЗА АСПО
            2 пъти вземам гърнета от Мкомплект 33 ми изкараха горе-долу по 6 месеца. Като се стигна до закупуване на трето гърне, се огледах за алтернатива и попаднах на АСПО. Беше по-евтино и изкара при мен 2 години - после продадох колата.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Колеги, кажете все пак нещо за гърнетата. Заварих скъсаната тръба, но това е временно решение. Всичко е много изгнило. На няколко места питах за гърне и цената, която чух, е 120-150лв. за задното с тръбите. Реална ли е тази цена или има и "по-тънък" вариант?
              А по "моргите"търси ли?Се си мисля,че ще излезне "по тънко"за оригинално гърне,а и можеш да се пазариш.
              ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                А по "моргите"търси ли?Се си мисля,че ще излезне "по тънко"за оригинално гърне,а и можеш да се пазариш.
                Не виждам смисъл в купуването на гърне от моргите. Трябва да го вземе за 30-40 лв. и да виждам, че ще изкара поне 6м., че да си заслужава.

В електронните каталози и на АСПО и Мкомплект няма Фронтера. Явно не ни броят камиончетата за истински . Все не остава време, но ще отида да проверя цените.

Мисля, че проблемът с миризмата го реших, след като заварих скъсаната тръба на гърнето. Някъде е гряло, но не съм лягъл отдолу, за да проверя точно къде. Възможно е да е наистина от гнястта по задния диф, защото беше скъсано точно срещу него.
                Последно редактирано от wsi4koznaj; 20-11-11, 09:08.
                ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

...В електронните каталози и на АСПО и Мкомплект няма Фронтера.....
                  Не знам къде си гледал, но на мен ЕМ-комплект ми монтираха задна тръба от склада, без да я огъват допълнително. По каталог за ДБ и КБ на ОФА са еднакви. Имат данните и за другите детайли от изпускателната система.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Не знам къде си гледал,
                    В сайта им. Има избери МАРКА, МОДЕЛ, ГОДИНА.... Има Опел, но не и Фронтера Очудващо, че са ни пропуснали и при двата търговеца. Иначе предполагам, че ги имат на склад, но трябва да се пита на место.
                    ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Не знам къде си гледал, но на мен ЕМ-комплект ми монтираха задна тръба от склада, без да я огъват допълнително. По каталог за ДБ и КБ на ОФА са еднакви. Имат данните и за другите детайли от изпускателната система.
                      Колко пари ти взеха тези за тръбата с монтажа? И имаш ли представа, ако си проверявал докато си бил там, колко щеше да ти струва задното гърне?

Коментар

За тръбата с работата 60 лв. За останалото - още около 200. Не са им толкова лоши материалите. На няколко коли съм правил гърнета там и не е имало проблем. А и дават гаранция 1 година.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X