Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с....вие ще кажете!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с....вие ще кажете!

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    Е тогава съм пас! Незнам къде е командването на Б-то!За А е там!Съжелявам че немога повече да ти помогна!Виж накаде отиват жиците и търси в тази посока!На повечето плафони командването си е на тях!
    Благодаря ти за оказаното съдеиствие!
    Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Коментар

Първоначално публикуван от herkules Преглед на мнение
      Някои знае ли къде се намира блока за управлението на бавното гасене на плафона,и втория плафон в багажника от къде се включва /къде му е бутончето/ че при мене не работи!
      Бих проверил на твое място всички ключета на вратите - те са на много прост принцип - при отваряне на врата замасяват веригата на плафоните.
      Провери бушон 7 (F7 - е за Interior lamps според Autodata.)
      Също така в Autodata дават един диод (номер 2) над всички бушони, който също бил за interior lightning. Погледни евентуално и него.

Коментар

Проблема е решен!Беше под жапката има две кутии бяха се откачили /незнаино как/ от металната планка !След като ги закрепих както трябва всичко е наред!

Да не пускам нова тема ама някои сменял ли е централния вакум маркуч/вакум управлението на ЕГР,турбина и др./ които се закача зад главата на мотора и как е направил таз магия?
        Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
          Управлението е в предния плафон над таблото! Не в средния!А задния при мен се пуска само когато е отворен багажника!Незнам да се управлява по някакав начин!Просто виж при влизането в вратата да не се е прекъснала жичка или да не е изгоряла крушката(за всеки случай!) И още нещо командването гори ако имаш антена на покрива и от нея капе вода!При мен случая е точно такъв!Капеше вода и пада точно на плафона и точно където е платката с командването!Резултата.......работещ плафон но без затихваща функция!
          И при мен вероятно от капането от антената преднния плафон започна да прави мизерии. Една нощ беше "мижал" и сутринта имах проблеми с паленето и за това сега си го возя в жапката. На много места по него се вижда опушено и нагоряло. Той може ли да бъде заменен с друг от друг опел или само фронтерски? Има ли вариант да бъде със забавено изгасване? ОФА КБ.
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Ами при мен на ОФА ДБ ,96г е със забавено гаснене. Значи може Мисля ,че от повечето Опели ще стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X