Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като и дам газ пука във изпускателния колектор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Като и дам газ пука във изпускателния колектор

Свещите който аз препоръчвам са ( денсо ik 16 ) слагаш и забравяш поне за 50-100 хиляди
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Здравейте колеги! От днес и аз съм в тима

И на мене ми свети лампата за мотора, но като ходих в сервиза да я погледнат преди да я купя, ми казаха че е заради ламдата, и е нормално да си свети щом е на газ.
      Докато я карах тия 2 дни не ми е гърмяла, но видимо е гърмяла от всмукателния, дори кутията е сцепена. Можете ли да ми кажете от къде да си купя нова кутия, защото се притеснявам да не смуче въздух без да минава през филтъра?

Коментар

Първоначално публикуван от Mitbull Преглед на мнение

............................................ Можете ли да ми кажете от къде да си купя нова кутия, защото се притеснявам да не смуче въздух без да минава през филтъра?
        Обърнисе към колегата от долния пост!
        Isuzo!

И честито за придобивката!
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

И на мене ми свети лампата за мотора, но като ходих в сервиза да я погледнат преди да я купя, ми казаха че е заради ламдата, и е нормално да си свети щом е на газ.
          Докато я карах тия 2 дни не ми е гърмяла, но видимо е гърмяла от всмукателния, дори кутията е сцепена. Можете ли да ми кажете от къде да си купя нова кутия, защото се притеснявам да не смуче въздух без да минава през филтъра?
          От поста ти се разбира само, че имаш автомобил който е на газ. Врачки в тоя форум не пишат макар, че се наблюдава тенденция всички да хвърляме боб и да държим по едно кристално кълбо до клавиатурата.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            От поста ти се разбира само, че имаш автомобил който е на газ. Врачки в тоя форум не пишат макар, че се наблюдава тенденция всички да хвърляме боб и да държим по едно кристално кълбо до клавиатурата.
            ....щото не хвърляш на смилянски
            Човека спомена , че "вече е в тима " . И щом пише тук , предполага се , че е в тима на Фронтера . А аз дори познах и откъде може да си купи нова кутия , независимо , че модела е неизвестен .

Отговор : от магазина !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнение
              Да, няма да помогне ,защото няма такива.Но имам проблем със търсенето на свещи.Само на НЖК-2 полюсни ми дават по- каталог.Но съм решил да търся 1-полюсни на бош, а за GM не могат да ми намерят. На Тесла кабелите дали са хубави ?
              Ти видя ли сайта който ти дадох. Свещите които са на картинката са точните. Сега друг е въпроса дали можеш и искаш да пазариш през Интернет, аз ги купих от този сайт и са точни.
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Такива тарся,но немогат да ми намерят.
                Искам ама не знам как става и сигурно няма да мога,ако някой си взима да вземе и за мене.

Коментар

Колега,честито за Фронтерата,със мерак да си я караш,много безаварийни.
                  С каквото мога ще помагам,нали сме комшии.
                  И да не забравиш да постнеш снимки тук - http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9625
                  Последно редактирано от Toni69; 30-04-11, 17:44.
                  (0+)
                  Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Забравих да се похваля.Вече съм с нови кабели Тесла и нови свещи на Беру-двуполюсни по-каталог.Незнам дали е така, ама ми се струва ,че върви много .Преди да сменя свещите и кабелите, ми дади разход смесено 13\100. Да очаквам ли по- нисък разход със новите кабели и свещи?

Коментар

Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнение
                      Забравих да се похваля.Вече съм с нови кабели Тесла и нови свещи на Беру-двуполюсни по-каталог.Незнам дали е така, ама ми се струва ,че върви много .Преди да сменя свещите и кабелите, ми дади разход смесено 13\100. Да очаквам ли по- нисък разход със новите кабели и свещи?
                      Не очаквай пак да почне да стреля даже да взривява ( филтърна кутия ) след 2000-5000 км.
                      Ма ако пак ти дади таквоз разхуд ич дън ти дреми.
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        ....щото не хвърляш на смилянски
                        Човека спомена , че "вече е в тима " . И щом пише тук , предполага се , че е в тима на Фронтера . А аз дори познах и откъде може да си купи нова кутия , независимо , че модела е неизвестен .

Отговор : от магазина !
                        Виж който хвърля на смилянски как познава
                        Извинявам се за пропуска. Колата наистина е фронтера, 97г., 2.0 безин и газ, къса база.
                        Няма ли някой е-магазин, да се ориентирам за цената? Предлагат ми разни варианти с лепене, или престягане с колан с тресчотка...

Коментар

Тцъ. Търси по моргите, иначе дори и да я намериш в магазина, рискуваш да те тресне инфаркт, като чуеш цената ... Или си сложи спортен филтър.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Имам такава кутия
                            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                              Имам такава кутия
                              Колега, не можах да намеря как да ти пратя ЛС. Ще ми кажеш ли цена?

Коментар

Колега, не можах да намеря как да ти пратя ЛС. Ще ми кажеш ли цена?
                                Там където си упоменал местоживеенето си, погледни какво пише при "isuzo" - вдясно от аватара.
                                Лозан си е упоменал прилежно телефона там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X