Здравейте нов съм във форума и имам една болешка относно пукане във изпускателния колектор като и дам газ рязко от празен ход иначе като и подавам газ плавно не пука колата е на газ изпарител брц . Като карам извънградско ми светва лампата за мотора, мотора е X20CE и ако може да предложите марка кабели за свештите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Като и дам газ пука във изпускателния колектор
Свий
X
-
От: Като и дам газ пука във изпускателния колектор
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениеЗдравейте нов съм във форума и имам една болешка относно пукане във изпускателния колектор като и дам газ рязко от празен ход иначе като и подавам газ плавно не пука колата е на газ изпарител брц . Като карам извънградско ми светва лампата за мотора, мотора е X20CE и ако може да предложите марка кабели за свештите.
А и кода на двигателя ти е X20SE. Пиши тези неща със латинските им букви , че стават недуразумения.Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениеЗащо 1-полюсни? Харесах едни бош 4-полюсни ,а във момента е със НЖК-Р 2-полюсниno signature no problems
Коментар
-
Ok, ще търся такива свещи и да се оплача, вчера текна антифриз като лейка и се оказа водната помпа, и добре че протече да сваля агренажния ремък, че уж нов а се беше пукнал на един зъб, и ако може някоя марка да препоръчате помпа или да вземам някаква.
То и термостата не затваря и него ще сменя, но се скъса единия болт, тъпотия .
Коментар
-
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениеOk, ще търся такива свещи и да се оплача, вчера текна антифриз като лейка и се оказа водната помпа, и добре че протече да сваля агренажния ремък, че уж нов а се беше пукнал на един зъб, и ако може някоя марка да препоръчате помпа или да вземам някаква.
То и термостата не затваря и него ще сменя, но се скъса единия болт, тъпотия .
А относно свещите ти споделих след проба на три варианта кой се оказа най добър. Не се заблуждавай , че по големия брой електроди е по ефикасен.
Свещите ги поръчах от тук- ей тези сложих и литнаhttp://www.vauxhall-car-parts.co.uk/...ark_Plugs.htmlНе знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Аз съм ползвал БОШ, NJK и Beru, като съм сменил всички възможни полюси, най-добре е с беру еднополюсни. Водна помпа си вземи някоя по-маркова, разликите в цените са 10-на лв. Мисля че около 55 лв. бяха хубавите. Ремък Gates заедно с обтяжната ролка около 80 лв.no signature no problems
Коментар
-
Къде се бъркам и аз в хлОпелския форум, ама като знам да кажа.
Жената има тигра, купувах и свещи от сервиза на опел, цената е като на нормални ментета по магазините - нещо около 7-8 лв ми се върти.
А пука в колектора и свети чека, щото си я удушил откъм газта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениеЗащо 1-полюсни? Харесах едни бош 4-полюсни ,а във момента е със НЖК-Р 2-полюсниOPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
Polaris Sportsman 800 EFI
Коментар
-
Здравейте, колеги искам да ви кажа, че проблема не е само в свещите. Имах същия проблем на 'сеата' който също е на газ. Първо смених свещите, продължи да припуква след това смених дистрибуторната капачка като палеца беше пукнат тогава пукането изчезна. Само че след като загрееше пак се появяваше, тогава смених и кабелите. Сега мога да кажа ,че всичко е ОК.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПОКОРИТЕЛЯ Преглед на мнениеЗдравейте, колеги искам да ви кажа, че проблема не е само в свещите. Имах същия проблем на 'сеата' който също е на газ. Първо смених свещите, продължи да припуква след това смених дистрибуторната капачка като палеца беше пукнат тогава пукането изчезна. Само че след като загрееше пак се появяваше, тогава смених и кабелите. Сега мога да кажа ,че всичко е ОК.
Коментар
-
Да, няма да помогне ,защото няма такива.Но имам проблем със търсенето на свещи.Само на НЖК-2 полюсни ми дават по- каталог.Но съм решил да търся 1-полюсни на бош, а за GM не могат да ми намерят. На Тесла кабелите дали са хубави ?Последно редактирано от anto1; 26-04-11, 21:06.
Коментар
-
Моят съвет е следният: Сложи си еднополюсни свещи,примерно Бош,нов въздушен филтър,ако е над 5000км.и нови и качествени кабели.Може да са по-скъпи,но ще ти е мирна главата.Пукането в изпускателните тръби е от неизгорели газове,което се дължи на електропроблем.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар