Лошия късмет си е лош късмет.Заминах командировка ,да се радвам на морски въздух в Дюни,и отидох с джипа, щото служебната кола ми правеше въртели с педала за газта.Е това е карък.На третия ден скъсах жилото на газта.Ей невървеж.
Поразгледах нещата и реших въпроса за момента -фасулски.Махнах остатъците от старото жило,без да махам бронята,после там напъхах жило от коаксиален кабел/с това разполагах,а и отдавна коаксиалните кабели на се медни ,а някаква жилава и помеднена сплав/.За сега се прибрах,ама даже не възнамерявам да питам в софия ауто.Ще си намеря някаква стоманена тел с походящо сечение и ,пей сърце.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жило за газта. X22XE
Свий
X
-
От: Жило за газта. X22XE
Виж при вас кой продава сапани и т.н., там продават и стоманени въжета на метър, различни диаметри/или подобен магазин, има такива/.Виждал съм и с PVC покритие, да не ръждясва в твоя случай в бронята.Жилата на ръчната са така, с покритие.
Можеш и голо да вземеш, за да е по-голям диаметъра и да е по-здраво, като го наблъскаш с грес или диференциално масло ще изкара пак много.
Накрайниците при някой стругар, кирнираш и си готов.
С това въже на метър думата "цена" я няма в задачата.
Коментар
-
От: Жило за газта. X22XE
Не мисля ,че е удачно да го мажеш с грес и диф.масло,при по студено време започва да задържа и се чудиш ,защо ти падат оборотите по бавно при форсиране. А лятно време се полепва много пепел по греста и тя исъхва, което води пак до задържане.Най добре е с ПВЦ покритие без каквато и да е смазка.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеВиж при вас кой продава сапани и т.н., там продават и стоманени въжета на метър, различни диаметри/или подобен магазин, има такива/.Виждал съм и с PVC покритие, да не ръждясва в твоя случай в бронята.Жилата на ръчната са така, с покритие.
Можеш и голо да вземеш, за да е по-голям диаметъра и да е по-здраво, като го наблъскаш с грес или диференциално масло ще изкара пак много.
Накрайниците при някой стругар, кирнираш и си готов.
С това въже на метър думата "цена" я няма в задачата.ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар