Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за газта. X22XE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за газта. X22XE

Лошия късмет си е лош късмет.Заминах командировка ,да се радвам на морски въздух в Дюни,и отидох с джипа, щото служебната кола ми правеше въртели с педала за газта.Е това е карък.На третия ден скъсах жилото на газта.Ей невървеж.Поразгледах нещата и реших въпроса за момента -фасулски.Махнах остатъците от старото жило,без да махам бронята,после там напъхах жило от коаксиален кабел/с това разполагах,а и отдавна коаксиалните кабели на се медни ,а някаква жилава и помеднена сплав/.За сега се прибрах,ама даже не възнамерявам да питам в софия ауто.Ще си намеря някаква стоманена тел с походящо сечение и ,пей сърце.
    Румен Николов

0888 358 572

От: Жило за газта. X22XE

Жило за газ на ШКОДА 120 .Твьрдое и е 1 мм .Доста е дьлго. И е еди два лева цена...

Коментар

Виж при вас кой продава сапани и т.н., там продават и стоманени въжета на метър, различни диаметри/или подобен магазин, има такива/.Виждал съм и с PVC покритие, да не ръждясва в твоя случай в бронята.Жилата на ръчната са така, с покритие.
      Можеш и голо да вземеш, за да е по-голям диаметъра и да е по-здраво, като го наблъскаш с грес или диференциално масло ще изкара пак много.
      Накрайниците при някой стругар, кирнираш и си готов.
      С това въже на метър думата "цена" я няма в задачата.

Коментар

От крепежите -проволка с необходимо сечение.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Жило мисля, че можеш да си купиш и от Евро 07, но щом ти е здрава бронята иди на Княжево да ти стъкмят едно.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Виж при вас кой продава сапани и т.н., там продават и стоманени въжета на метър, различни диаметри/или подобен магазин, има такива/.Виждал съм и с PVC покритие, да не ръждясва в твоя случай в бронята.Жилата на ръчната са така, с покритие.
            Можеш и голо да вземеш, за да е по-голям диаметъра и да е по-здраво, като го наблъскаш с грес или диференциално масло ще изкара пак много.
            Накрайниците при някой стругар, кирнираш и си готов.
            С това въже на метър думата "цена" я няма в задачата.
            Не мисля ,че е удачно да го мажеш с грес и диф.масло,при по студено време започва да задържа и се чудиш ,защо ти падат оборотите по бавно при форсиране. А лятно време се полепва много пепел по греста и тя исъхва, което води пак до задържане.Най добре е с ПВЦ покритие без каквато и да е смазка.
            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X