Здравейте, бих искал да попитам как евентуално може да се увеличи мощността на Опел Фронтера 2.2i 16V -95год.( дълга база на газ е) От 136 hp до към 160 hp примерно, но без да се налага да се правят "основни ремонти". Чувал съм за чип тунинг и това, което съм прочел, че при бензиновите не са много ефективни, вдигат около 10 кончета, но не знам как се поставят евентуално цени и т.н. също съм чувал за спортните филтри, че увеличават с 5кончета до колко е вярно нз Ще съм благодарен да чуя съвети, препоръки. Мисля, че ще има разлика от 136кончета на 160-170.
Най-простите неща, които можеш да направиш са:
1. Ако си с обикновена газова уредба да си сложиш аванс процесор.
2. Да махнеш катализатора.
3. Да "шунтираш" ЕГР-клапана.
4. До сложиш плочка на газовата уредба с по-голям вътрешен диаметър. Аз съм с 38 мм. И тук специалистите ще ти говорят, че ще ти обеднява сместа и няма да върви на високите обороти и ще гърми, но на практика няма подобно нещо.
Тези неща няма да ти направят двигателя 160 коня, но има ефект и то осезаем. Поне при мен е така, аз съм със същата фронтера. И разхода ми е 15 градско в София.
Не съм пробвал да сложа и друг въздушен филтър "спортен", чувал съм, че и тогава се усеща леко подобрение във вървенето.
На 2,2 аванс процесора е под въпрос.sony bono ти имаш ли?
Да си призная не съм точно с аванс процесор, а съм сложил едно постоянно съпротивление 1.2 кОм на мястото на температурния датчик с реле да се изключва като съм на бензин. Ефект има определено във вървенето, но разхода си е същия. Ефектът не е толкова фрапиращ, можеби защото при този двигател има и датчик, който мери температурата на въздуха, а на него не съм му слагал нищо. Трябва да пробвам. По-голям ефект имаше като смених плочката с по-голям вътрешен отвор. Няма да забрявя Лозан, който ми каза, отиди и взими плочка с възможно най-голям отвор. И беше дяволски прав.
Междудругото това със съпротивлинието имаше доста по-осезаем ефект при C20NE мотора на късата ми фронтера.
Коментар