Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шум от предно колело

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: шум от предно колело

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
    Я си провери и карето на кардана. Да не се окаже, че е то.
    Добра идея ,преди имах подобен шум откъм задния мост и се оказа каре на кардана,дано си прав ,че ще мина по-тънко.Между другото днес го загледах и ми се стори ръждиво и го пръснах с вд-40,но не ми мина през ум,че може да е от него.Благодаря за идеята.
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
    Subaru Forester 2.0 d 2010
    Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

За моя голяма радост ,шумът за който ставаше въпрос излезе от игленият лагер на дясно колело/а може и от конусните/общо взето отпред отдясно всичко е мат както се вижда от снимките.От някъде е проникнала вода в главината и всичко е започнало да ръждясва.Утре сменям иглени лагери,конусни к-кт със семеринг,и долни шарнири.Чудя се само дали подложните шайби няма да отпаднат заради новите лагери,защото не можах да открия такива,пък и не мога да им хвана дебелината,за да търся точната дебелина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21022011458.jpg
Прегледи:1
Размер:194.1 КБ
ID:5254311Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21022011459.jpg
Размер:103.1 КБ
ID:5254312Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21022011460.jpg
Размер:102.8 КБ
ID:5254313Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21022011461.jpg
Размер:122.7 КБ
ID:5254314Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21022011462.jpg
Размер:195.8 КБ
ID:5254315

Коментар

Мога да ти кажа "пресни" цени-ролково лагерче 7 лв,конусните лагери комплект плюс семерингата-76 лв.Успех при смяната.

Коментар

мерси за инфото,моите пресни цени са:56лв к-кт лагери+семеринг,46лв долен шарнир,9.90лв иглен лагер.Марките са неизвесни, но за мен е без значение.Kesov ти не беше ли от варна?Работи ли още онзи майстор до фабриката Христо Ботев ,който възстановява шарнири?

Коментар

Майстора вече не работи,но си има заместник.Цени-6 лв за кормилни накрайници и 10 лв за шарнирите ...Долен шарнир-22 лв марка неизвестна...нов.

Коментар

с тоя шарнир направо ме срази/22лв/.А адреса на майстора знаеш ли го, че не съм ходил отдавна в махлата и не помня къде точно беше?или телефон?

Коментар

Нямам телефон или адрес,но ще ти кажа как да стигнеш-от канала караш към ф-ка "Х.Ботев",след завоите нагоре като стигнеш равното третата пресечка вляво третата къща пак вляво-има и табелка.За шарнирите-по 20 лв горен и долен Made in Germani даже имат и гресьорки.

Коментар

Мерси за инфото,моите шарнири вече са сменени с някакви Beri без гресьорки,а старите мисля да ги дам за възстановяване само не знам откъде ще им намеря маншончета,че където съм питал досега ме гледат странно.

Коментар

Наистина има проблем с маншоните-и аз не можах да намеря никъде...

Коментар

Има в М-Комплект универсални по размер, държат вече 2-ра година, или тука в София при един който възстановява шарнири.
                      no signature no problems

Коментар

И аз съм сложил от тези по размер едни прозрачни, и са по добри от нивови. Но за рециклиране на долните шарнири ми казаха че не става защото били метални, а за рециклиране ставали такива които имат пластмаса.

Коментар

Във Варна цената за рециклиране на шарнир е 10 лв,а пък нов струва 20 лв,тъй че по-добре нов...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X