Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги, помагайте с проблем с преден диф.
Свий
X
-
От: Колеги, помагайте с проблем с преден диф.
Първоначално публикуван от ANDKAT Преглед на мнениеИмах странно щракане от към десния хъб. Реших че хъба е умрял и си купих ръчни с надеждата че всичко ще приключи до там. Да ама не щракането си остана за жалост. Хъбовете са монтирани както сте описали със зегерка "Ф26" на шлиците имах канал за нея.Та въпросът ми е някой има ли някаква идея за какво иде реч дали е каре дали е диф направо се плаша.Имам разбити шарнири горни и долни дали има влиание до толкова че да прескача. Днес се разходихме малко по снега над Бистрица има една могила та тествах новите хъбове и там при товара останових че старият проблем е все още на лице.Като натовари предния мост без значение дали на пред или на зад щрака много силно от дясно но колелото се върти не спира.Благодарности на всички.ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844
Коментар
-
Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнениеАА старите "автомати" какво ще ги правиш?"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
И при мен май ще излезе преден диференциал,има свободен ход кардана и при натоварване се получават удари-та вапроса ми е откаде могат да се купят сателитни и планетни зъбни колела за фронтера кб 97 година tds
Коментар
-
Първоначално публикуван от ибрахим Преглед на мнениеИ при мен май ще излезе преден диференциал,има свободен ход кардана и при натоварване се получават удари-та вапроса ми е откаде могат да се купят сателитни и планетни зъбни колела за фронтера кб 97 година tdsот Опел ако си милионер. Или от Лозан, или от морга.
no signature no problems
Коментар
-
Ми обади му се по телефона и го помоли да ти ги прати по Еконт. Едва ли ще ти откаже, но трябва да си сигурен какво точно искаш, за да няма недоразумения. Диф втора употреба мисля, че върви между 300 и 500 лв., но това е много относително. Може да ти искат и много повече и много по-малко. В магазина въобще не питай. Корона и пиньон са 3000 лв, а цял диф е към 10000 левчета ...."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеКорона и пиньон са 3000 лв, а цял диф е към 10000 левчета ....Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Вече имам две оферти по 300 лева-ще трябва да ходя на място и да видя дали стават.Какви са тия цени в хиляди,тия хора да не са болни-че колко струва този джип като нов?А някои знае ли имат ли някаква разлика предните диференциали и с какво преводно отношение са че да не купя нещо което не става.
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеКато нов този джип е струвал колкото един тристаен апартамент във София, имам фактура за закопуване. А такъв като твоя диф е цял късмет да намериш 4.30Последно редактирано от ибрахим; 05-04-11, 21:09.
Коментар
-
Намерих време и установих че десния хъб прави тези номера.Оказа се че зъбите му се зацепват около милиметър и отам идва изключването и последващо ударно включване.Много мислих но не можах да разбера как може да се направи така че зъбите да се включват целите за да не оттърват.Бе маи те са збъркани конструктивно.Та сега търся поне един изправен-работещ автоматичен комплект за да си реша проблема.Ако пък някои предлага ръчни също бих купил.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар