Имах странно щракане от към десния хъб. Реших че хъба е умрял и си купих ръчни с надеждата че всичко ще приключи до там. Да ама не щракането си остана за жалост. Хъбовете са монтирани както сте описали със зегерка "Ф26" на шлиците имах канал за нея.Та въпросът ми е някой има ли някаква идея за какво иде реч дали е каре дали е диф направо се плаша.Имам разбити шарнири горни и долни дали има влиание до толкова че да прескача. Днес се разходихме малко по снега над Бистрица има една могила та тествах новите хъбове и там при товара останових че старият проблем е все още на лице.Като натовари предния мост без значение дали на пред или на зад щрака много силно от дясно но колелото се върти не спира.Благодарности на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги, помагайте с проблем с преден диф.
Свий
X
-
От: Колеги, помагайте с проблем с преден диф.
Човек,трябва ти още един да кара джипа а ти отдтрани да слушаш точно къде е шума. Ако е наистина в дясното колело-отваряш хъбовете и преглеждаш всичко което е след тях. Не е трудоемко,но за тези студове си трябва гараж.Sent from my Nokia s fenerche
-
Що не развиеш пробката на дифа и да кажеш какво си видял да изтича. Тогава пак ще умуваме.Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
днес накарах един приятел да гледа кво се случва като на каре некво при щраква много странно несам карал джип и затва незнам как седят нещата с тия карета възмойно ли е да е от тях три месеца карах патрол преди фронтерата но при патрола са малко по различни нещатаOPEL FRONTERA C20NE
Коментар
-
Ако карето е блокирало кара пиниона да се удря в короната и симптомите са много сходни с това което казваш. Проверява се много лесно. Откача се откъм дифа и се раздвижва на ръка, блокиралото е като заварено, струва 35 лв. смяната и за да не блокира пак се гресира поне 2 пъти годишно.
П.С. При патрула нещата са идентични и там си с 4 карета и ако блокира се случва същото.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от ANDKAT Преглед на мнениено гумите се въртят копаят просто щрака нещо възможно ли е да е каре и да си копаят гумите
Но не исключвам възможността да е строшено вътре нещо в дифа.
Но докато се чудим да беше свалил карето да го раздвижиш и ако е наред махай капака на дифа и гледай. Не е сложно.no signature no problems
Коментар
-
Здравейте колеги днес разглобих фронтерата да видя какво щрака така приятно и за мое нещастие се оказа ДИФФФФФФ игления лагер е в перфектно здраве както и старите хъбове който смених като мислех че теса умряли . Да е жив и здрав колегата
KOLEV G от когото купих дифовете направо за БЕЗ ПАРИ.Иначе щеше да ми излезне златен тоя ОРЕЛ.Първо заден сега преден няма такъв късметлия кото мен. Днес разглобих всичко утре качвам новия диф и нови шарнири горни и долно гресиране на всякаде и сме готови за тестове
OPEL FRONTERA C20NE
Коментар
-
Нещо в самият диф е. Като въртиш карето има празен ход около четвърт оборот и вътре прихрупва. На новия нима никакви празни ходове. Стария е отварян защото беше омазан с някакав бял силикон по целия капак.Но тази операция е правена в германия някога и незнам какво са сътворили.по на татак във времето ще отварям да видя какво е вътреOPEL FRONTERA C20NE
Коментар
-
Първоначално публикуван от ANDKAT Преглед на мнениеЗдравейте колеги днес разглобих фронтерата да видя какво щрака така приятно и за мое нещастие се оказа ДИФФФФФФ игления лагер е в перфектно здраве както и старите хъбове който смених като мислех че теса умряли . Да е жив и здрав колегата
KOLEV G от когото купих дифовете направо за БЕЗ ПАРИ.Иначе щеше да ми излезне златен тоя ОРЕЛ.Първо заден сега преден няма такъв късметлия кото мен. Днес разглобих всичко утре качвам новия диф и нови шарнири горни и долно гресиране на всякаде и сме готови за тестове
Последно редактирано от fanatic; 13-02-11, 07:50.ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
Grand Cherokee 2.7
GSM 0888148630
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар