Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За лампите по арматурното табло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За лампите по арматурното табло

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenShot001.jpg
Прегледи:1
Размер:32.3 КБ
ID:5320514Здравей,ако таблото ти е от старите в посочените с червено места има щипки които се натискат с остра и тънка отверка и декоративния капак излиза,в него стои и самата крушка която го осветява.Предварително трябва да се извадят и пластмасовите накрайници на лостчетата.

Коментар

Първоначално публикуван от hellmachine Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]385047[/ATTACH]Здравей,ако таблото ти е от старите в посочените с червено места има щипки които се натискат с остра и тънка отверка и декоративния капак излиза,в него стои и самата крушка която го осветява.Предварително трябва да се извадят и пластмасовите накрайници на лостчетата.
      Въх, на щипки. Значи вероятността да са изгорели от времето и после да го лепя при монтажа е голяма.
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

При мен панелът отвън с отверка не излезе. Започнах да наранявам пластмасатата и се отказах от там. Извадих пепелника и основата му, която се държи на 2 винта и щипки в горната част. През дупката за пепелника бръкнах и натиснах панела отзад и така излезе. Крушката е една - малка, без цокъл.
        Щипките при мен са 6. Освен на означените места, има и по 1 в средата горе и долу.
        ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

До колкото разбрах таблото ти е като мойто вчера си играх и аз с мойто от облите (2.5TDS 1997г), смених крушки на километража на управлението на парното, измих километража и смазах с спрей жилата на парното.

Серга всичко е като ново

свалих целия панел кото е около километража радиото и парното , стъпките са следните :
          - бутоните за управление на авариините, нагревател задно стъкло и къси светлини излизат с отверка отгоре отдолу или от страни
          - 6-8 рапидките около километража и болтовете захващаши тъблото със долната кора се свалят
          - влона се мести на най долно положение и се махат горния и долния капак около волона
          - самия панел на таблото се държи вече на 4 щипки които при изваждане не правят проблем , отгоре леко се помага с отверка панела да излезе от голямото табло.
          - километража с държи на 4 рапидки . а отзад буксите се натискат от двете страни и излизат
          - панела на парното се маха като се открехнат отгоре 3-те щипки
          - махам и въдуховодите отгоре над панела на парното които се дъжат на рапидки за да смажа и жилата на парното
          - лампичките на километража може да се проверят с потенциометър , без да се свалят

при мен се наложи и ново легло на радиото да правя че старото беше разбито заради кражба в миналото

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_1.jpg
Размер:125.2 КБ
ID:5346609Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_2.jpg
Размер:146.9 КБ
ID:5346610Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_3.jpg
Размер:113.8 КБ
ID:5346611Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_4.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5346612Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_5.jpg
Размер:142.0 КБ
ID:5346613Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_6.jpg
Размер:130.3 КБ
ID:5346614Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_7.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5346615
          Opel Frontera 25TDS(VM41B) 1997

Коментар

Първоначално публикуван от kiril2 Преглед на мнение
            Здравейте!
            Джипът е опел фронтера 2.5tds sport.Понякога на таблото светва жълтата лампа за авариен режим и двигателят изгасва.След това не пали известно време,а когато запали,жълтата лампа примигва и гасне.Двигателят изгасва и в движение.Какъв може да е проблема?
            Имобилайзер,ключа не може да бъде разпознат,хлабави или нагорели връзки.
            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
              Имобилайзер,ключа не може да бъде разпознат,хлабави или нагорели връзки.
              на мен ми се случва същото когато с висока скорост спирам с двигателя над 2000 оборота и лампата почва да премигва и спира подаването на гориво , но каква е връзката между спиране на двигател на високи обороти и икономайзер не знам, затова ползвам спирачки
              Opel Frontera 25TDS(VM41B) 1997

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X