Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За лампите по арматурното табло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За лампите по арматурното табло

Дясната половина на таблото не свети,угасна и осветлението на ключа за фаровете и габаритите-та вапроса ми е какви са крушките и как се стига до тях

От: За лампите по арматурното табло

Здравей, колега! Не си написал каква е колата?
    Ако е ОФБ - ето ти една тема, където е описано сваляне на таблото "Проблем със скоростомера на Фронтера" (http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=41562&page=2).
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Да изпуснал съм.Фронтерата е TDS2.5Sport.Интересува ме тира на лампите

Коментар

Какво е " тира на лампите"?
        Иначе ако е от старите табла трябва да сваляш километража, лампите са без цокъл, само стъкло и се пъхат във фасунката.
        За фаровете и габарита е едно кръгло капаче което се намира на самия блок вътре, трябва разглобяване!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Да правописна грешка-но мисля че се разбира че съм искал да напиша типа на лампите и евентуална мощност.Нали като отворя таблото ще трябва и да ги сменя,а тук на село няма от каде да се вземат та затова исках да се подготвя.Извинявам се за грешката.

Коментар

Както казах лампи без цокъл, 3 или 5 ватови.
            Същите като на мигачите на предните калници. Само не знам за фаровете каква е защото не съм я отварял.
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Ще купя ако се предлагат и от двата вида,защото иначе ще се получи разлика в осветеноста на уредите.Като ги оправя ще напиша точно какви са.

Коментар

Оригиналните са по 3W, но аз лично такива не намерих никъде в София и сложих 5W, защото пък от тях имаше навсякъде. Това за тези на таблото. А за "тухличките" ключа на фаровете не знам колко вата е, защото още не съм сменял. Предполагам, че е 2W.

Коментар

Тази тема също може да ти е полезна http://www.offroad-bulgaria.com/show...FF%E2%E0%ED%E5
                  OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
                  Polaris Sportsman 800 EFI

Коментар

Лампите по таблото днес ги смених.За да съм в полза на тези които ще го правят-Осветление на приборите и километража-4 броя 12v2w без цокъл голям балон.Лампа на ключа за габарит ,фарове-24v1.2w-без цокъл малкия балон/Frontera2.5 TDS sport КБ-98г/

Коментар

Здравейте!
                      Джипът е опел фронтера 2.5tds sport.Понякога на таблото светва жълтата лампа за авариен режим и двигателят изгасва.След това не пали известно време,а когато запали,жълтата лампа примигва и гасне.Двигателят изгасва и в движение.Какъв може да е проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от kiril2 Преглед на мнение
                        Здравейте!
                        Джипът е опел фронтера 2.5tds sport.Понякога на таблото светва жълтата лампа за авариен режим и двигателят изгасва.След това не пали известно време,а когато запали,жълтата лампа примигва и гасне.Двигателят изгасва и в движение.Какъв може да е проблема?
                        Защо гасне двиготелят в движение не мога да ти кажа, но примигването на лампата след запалване и после спира да мига това обикновено е индикация за изгоряла свещ. Но нека да се изкаже някой с такъв двигател дали е така.

Коментар

Самодиагностика или диагностика в сервиз и после ....Доста датчици има по двигателите в днешно време и само от лампа и гаснене не може да се каже какво е.
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от kiril2 Преглед на мнение
                            Здравейте!
                            Засмукване на въздух по горивната система или проблем с ГНП... Ако напишеш в профила от къде си, може и да получиш съвет къде могат да ти решат проблема .
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравейте, знам, че някъде беше писано, но не мога да го намеря. Изгорели са ми крушките на осветлението на модула, от който се рекулира парното. Някой може ли да напише как се разглабя и как се стига до крушките?
                              ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X